- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 4 лютого 2015 р.

В СКЛАДНИЙ ДЛЯ КРАЇНИ ЧАС

31 січня 2015 року ми відправили чергову партію волонтерської допомоги у зону бойових дій у Луганську і Донецьку області. Дуже переживали, чи вдасться це зробити у нинішній надзвичайно складній бойовій обстановці. Але слава Богу усе доправили.

Водій-волонтер – Андрій Махно і на цей раз попав в усі підрозділи, як і було заплановано. Для нас він справжній герой – безвідмовний і дуже відповідальний.
Цей раз везли продукти і ліки. Дуже дякую Тетяні Арчаковій (Вишиванці) і їх команді за передані бійцям ліки (антибіотики) у великій кількості, засоби особистої гігієни, миючі засоби, одноразовий посуд.
ГО «Самозахист підприємців» передали воїнам високоякісну м*ясну продукцію, сало, мед, смачний хліб і декілька продуктових наборів.
У «Дитячому дошкільному закладі №6 «Червона шапочка», що у селищі Ювілейному напекли для наших захисників смачної випічки, заквасили овочі, і придбали за порадою досвідченого медпрацівника цього закладу найнеобхідніші ліки.

Вагому допомогу надали члени ГО »Патріотичне об’єднання »Оріяна» - смачна випічка, сало, молоко, овочі, калина. Наші волонтери з Підгороднього "Центр кобзарського мистецтва" цього разу окрім смачного печива, пиріжків передали ще і відро вареників на передову.
Вагому допомогу надала жителька селища Ювілейне, за її бажанням прізвище не називаю. Отак з миру по нитці, завдячуючи небайдужим добрим людям і назбирали усього добра і доправили у дуже гарячі точки, а у які, бійці просили не називати. Там були і поранені, і убиті. До одного з підрозділів волонтери не приїжджали уже давно і бійці невимовно раділи допомозі.
Я закликаю усіх небайдужих, хто любить свою землю і хоче їй добра – підключайтеся усі і допомагайте. Зараз там настільки складно, що наш святий обов’язок підтримати наших героїв , Неможливо у тих умовах зараз готувати , а вони ж чоловіки їм потрібна калорійна їжа, зокрема – м’ясні якісні продукти, молоко. Вони у тому пеклі за кожного з нас стоять. Я розумію, що дехто з читачів буде знову пред’являти претензії владі і вони справедливі. Але усе так заплутано і вороги у цій плутанині не останні дійові особи. Приєднуйтеся до нас і всенародне незрадливе плече дуже допоможе усім нам вистояти і перемогти.



Немає коментарів:

Дописати коментар