- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 1 лютого 2015 р.

ВІДКРИТИЙ ЗАПИТ ВИБОРЦІВ ДО НАРОДНОГО ДЕПУТАТА КУПРІЯ В. М.

28-29 січня Ви за своїм графіком, з інтервалом в одну годину між населеними пунктами відстань між якими приблизно 30 км, транзитом відвідали Дніпропетровський район, проїжджаючи 8 місцевих рад за один день. Сподіваємось, що це не профанація з’ясування людських проблем й окозамилювання спілкування з виборцями 29 округу. Не маючи змоги за таких обставин поговорити змістовно чи наздогнати Вас, звертаємось публічно через соцмережі.

Народному депутату Верховної Ради України

Купрію В.М.


Шановний Віталіє Миколайовичу!


Звертаємось до Вас вдруге з проханням про допомогу.


1.Впродовж року мешканців вулиці Янтарної тероризує Вיячеслав Дідик, який постійно ображає й залякує сусідів, псує їх майно, нацьковує своїх охоронців, стріляє по людях. Дідик без дозволів забудовує вул.Янтарну, має намір її перекрити, змушує нас та автомобілі МНС й «швидкої» їздити в об’їзд через сусідні вулиці. Неодноразові звернення в міліцію(22.10.14., 26.10.14., 12.12.14.), прокуратуру(18.09.14., 12.12.14.), до голови ОДА(03.11.14.), виїзди комісій Підгородненської міськради(19.09.14., 17.12.14) не допомогли (копії додаються).
 
2. Під приводом боротьби із підтопленнями по вулиці Широкій відбувається знищення старого русла р.Кільчені та заказника, незаконне виділення й забудова 44 земельних ділянок можновладцями – регіоналами (список додається), створення стихійного звалища.

3. По вулиці Ульянова, між будинками №72-74, йде захват і незаконна забудова берега р.Кільчень, що ставить під загрозу підтоплення цілого мікрорайону міста(фото додається).

Просимо Вас сприяти в притягненні до кримінальної відповідальності рейдерів та корупціонерів, які їм сприяють.

29.01.15.
Ініціативна група м.Підгородного:


Відповідь просимо надіслати за адресою: м. Підгородне, вул. Крайня,19 Поліщук Є.Л.


Народному депутату Верховної Ради України по 29 виборчому округу
Купрію В.М.

Шановний Віталіє Миколайовичу!


Громадськість Дніпропетровщини, зокрема, м. Підгородного хоче почути від Вас конкретні відповіді :

1. Чому Ви не ходите на роботу до ВР і були «відсутні», практично, на половині її засідань та у найвідповідальніший день - голосування за Бюджет? Що може бути важливішим під час війни і загрози дефолту Україні ? Це правда, що за «відсутність» теж платять, як говорить Ваш колега – нардеп Борислав Береза ?

2. Після Вашої відмови допомогти підгороднянам, яких тероризує Криворізький мільйонер–регіонал, голова наглядової ради ТОВ «Днепрспецремонт» Вיячеслав Дідик, Громадський сектор організував похід до міліції, прокуратури, пресконференцію. З півтора десятка присутніх там ЗМІ лише «Дніпроград», з яким Ви тісно співпрацюєте, відмовився стати на захист Підгороднього, хоч і запитали в нас чи зверталися ми до свого нардепа. Це Ваша позиція чи помилка яку Ви виправите ?

3. Ви знову двічі «відсутній» і втретє «не голосував» за ЗУ «Про акціонерні товариства» (щодо зниження відсоткової ставки для кворуму). Ви не хочете, щоб Держава отримувала більше коштів від олігархів ? Ви не самостійні, маєте лобіювати інтереси, сплачувати борги за виборчу кампанію Коломойському ?

4. Ініціативна група м. Підгородного, Громадський сектор Дніпропетровщини звертається до Вас з проханням про практичну допомогу у боротьбі із рейдерами та корупціонерами, які відбирають у громади землю, нищать р.Кільчень, принижують людську гідність. Допоможете ?

29.01.15.
Громадський сектор Дніпропетровщини

Відповідь просимо надіслати за адресою: м.Дніпропетровськ, вул. 22 партз’їзду,буд.5, кВ19

Немає коментарів:

Дописати коментар