- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 22 квітня 2014 р.

Прибрати корупційну складову: попереджувальний мітинг в Дніпропетровську

Сьогодні, 22 квітня 2014 року, січеславські активісти вийшли під будівлю Дніпропетровської міськради на попереджувальний мітинг протесту проти подорожчання проїзду в міських маршрутках.



«В умовах замороження соціальних програм та відсутності індексації зарплат та росту цін на продукти харчування, підвищення ціни на проїзд в маршрутках міста – це, злочин проти трудового народу» - заявив Андрій Бут.

«Корупційна складова – головний збудник підвищення ціни за проїзд в маршрутках. Перевізники задихаються від поборів, які дедалі тільки зростають. До нас звертаються люди з відповідними заявами, які ми передаємо до прокуратури, управління МВС і ДАІ. Наразі, перші результати вже очевидні: призупинено підняття цін на проїзд, а також, відсторонені від своїх службових обов’язків деякі посадові особи» - наголосив Віктор Романенко.


Матеріали по темі: Люстрація: чи є корупційними схеми Вовчука М. В. – нового начальника ДАІ в Дніпропетровській області?



 Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

УВАГА! «МАЙДАН СІЧЕСЛАВ» ІНФОРМУЄ:

Громадська організація «МАЙДАН СІЧЕСЛАВ» запрошує долучитися до співпраці, відчути себе Громадянином своєї країни та  сказати рішуче НІ: КРИМІНАЛУ, КОРУПЦІЇ, ЗЛОВЖИВАННЯМ У ВЛАДІ, ХАБАРЯМ І ЗНУЩАННЮ ТА ПУСТИМ ОБІЦЯНКАМ.

Багатоканальний телефон для небайдужих:
    (056) 766 05 48

Цілодобова громадська онлайн-приймальня чекає від Вас:
-     
Пропозиції
-     Заяви та скарги на злочинні дії
-     Запис до активу МАЙДАНУ

Юридична консультація: 098 243 09 55
                                         099 319 40 16
                                         067 523 37 18
                                         050 567 17 39

Чергові координатори:     066 384 60 25
                                         063 625 08 54
                                         068 840 81 21
                                         063 625 01 48

З понеділка по п’ятницю ми збираємося о 17:00 на Європейській площі. Щонеділі - о 12:00 на площі Героїв Майдану на Народне віче.

Революція Гідності

    МАЙДАН СІЧЕСЛАВ
                     Ми будемо всюди!
       
         Слава Україні! Слава Нації!

Немає коментарів:

Дописати коментар