- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середа, 26 березня 2014 р.

Мир чи війна на Майдані ?


Коли позавчора міністр закордонних справ Росії Лавров дав ЦУ "своєму колезі" українцю Дещиці умову для переговорів - зачистити українську владу від екстремістів, не вірилося, що результат буде вже через кілька годин.



" Білий", який ще вдень організовував виборчий штаб президентських виборів і без зброї ходив по Рівному від одних до інших союзників нечекав, що в його рідних Бармаках за 5 кілометрів від облцентру на день народження друга приїдуть "соколи" Авакова. Приїдуть виконувати замовлення ! Кілька пострілів в серце - на відео бачимо, що це вбивство - "правоохоронцям" не потрібен був живий , заарештований Сашко Музичко. Вони приїхали покарати ! Хазяїн, який заплатив, хотів крові, щоб іншим "неповадно било".
30 спецназівців з Києва приїхали вбивати одного Сашка Білого. Росія аплодує - орден Авакову і командиру "Сокола" - вони зачищають "територію" від бендерівців !!! Чим відрізняється " Сокол" від " Беркуту" ?
Сашко - Українець на ЧЕСТЬ якого називали вулиці в Чечні , унсовець, який народився в засланні в родині упівців з дитинства відчув, що таке "любов старшого брата". В нього був важкий характер - прокурора він вдарив, бо той "заморожував" розслідування вбивство жінки, він кричав на своїх, коли були на те причини, шукав гроші на боївки і чекав цієї революції. Коли в 1995 р. ми в в Грозному сиділи з ним за чаєм в підвалі в мікрорайоні "Мінутка" він кричав мені в лице : " Тополя , незалежність нам подарували, але за неї треба буде ще пролити кров ".
Він приїхав перший раз на Майдан 29 листопада - ходив , керував. А в останнє - минулу суботу, за годину перед з'їздом УНА-УНСО , він на нараді керівництва партії з сльозами на очах кричав : " Почуйте мене ! Для нас це останній шанс ! Ми або зараз , як команда доб'ємося повного перезавантаження влади і створення силової структури , яку боятиметься і поважатиме влада, або ця "політична еліта" за свої "шкурні інтереси" злиє Майдан.
Він знав , що говорив ...
Робіть висновки, а я зі своєю 24 сотнею Самооборони, яка входить в " Правий Сектор" їдемо прощатися з Сашком. З нами їдуть Унсовці, Тризубівці, сотні Самооборони - перша, четверта, восьма, одиннадцята, вісімнадцята, двадцять третя ... 
Ми їдем до Тебе ! Ми хочем тебе провести в Військо Господнє , в Небесну Сотню ! 


Ігор Мазур ( "Тополя"), унсовець, " Правий Сектор"


Матеріал по темі: 

ЇХ АРГУМЕНТ - ВБИВСТВО?! НАШЕ СПРОСТУВАННЯ - ВБИВСТВО!



Немає коментарів:

Дописати коментар