- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 20 лютого 2014 р.

ДНІПРОПЕТРОВСЬК ВТЯГУЮТЬ У НОВІ ПРОВОКАЦІЇ!

Після «Льодового побоїща» у Січеславі (Дніпропетровську) 26 січня (цього року), представники бандитської влади вирішили випробувати новий сценарій, перетворивши паркову зону навколо ОДА в непрохідне болото. Вся грунтова поверхня, що оточує будівлю, щільно заводнена.
Координатори «Євромайдану-Січеслав» закликають громадян не піддаватися на провокації. В місто знову завезені тітушки. В день симпатики Майдану повідомили про групи тітушок, які скуповували камуфляжний одяг та бєрци на центральному ринку міста. Близько 16-00 приблизно 100 осіб бачили в районі Березінки, наче направлялися до ТЦ «Епіцентру» і т.д.
Окремо звертаємось до Ультрас Дніпра: сьогодні у Дніпропетровську відбудеться матч «Дніпро» - «Тоттенхем». Арена Дніпро знаходиться в одному кварталі ходи до ОДА. За інформацією з достовірних джерел будуть влаштовані провокації для втягнення ультрас в криваву бійню. Хлопці, не піддавайтесь на провокації! Влада шукає будь-якої нагоди для знищення архівної документації. Це – передсмертні конвульсії. Цій «владі» залишилося зовсім не довго. Вони вже всі поза законом. Вони розпочали війну проти українського народу. Вони вбивають найкращих синів України. Не дайте їм привід застосувати проти вас вогнепальну зброю (є і така інформація).

Микита Проданець: звернення до Січеславців (ВІДЕО)

2 коментарі:

  1. Оптимальним бачу варіант, коли до влади прийдуть військові з представників Майдану без участі влади. Розпуск Верховної Ради, як натовп, що дерибане національні богатства України і не виправдав довір'я українського народу. Усунення Президента, як ката українського народу. Написання і обговорення через Інтернет Конституції та Закону про вибори. Проведення після цього виборів згідно ухваленої Конституції
    кілька секунд тому

    ВідповістиВидалити
  2. ЗВЕРНЕННЯ ДО СІЧЕСЛАВЦІВ

    ПОБРАТИМИ, ПОСЕСТРИ, ЗЕМЛЯКИ!
    Січеславщина – колиска козацького духу, поступово виходить зі стану летаргічного сну. На протязі чотирьохсот літньої історії центральна наддніпрящина піддавалася системному геноциду. З останніх таких подій можна згадати війну у Афганістані та «аварію» на ЧАЕС. Також, варто згадати «великий» експеримент всіх часів і народів – примусове переселення народів, Голодомори та дві Світові війни, які вогненною колісницею прокотилися по нашій землі і забрали мільйони найкращих носіїв українського геному. Сьогодення – «прихватизація» найбагатших підприємств в Україні (наших підприємств).


    Не варто вимагати, а тим більше звинувачувати пересічних січеславців у байдужості до того, що відбувається в Україні. Дніпропетровський Майдан з першого дня активно працює на підтримку Майдана в Києві. Це перший Майдан на якому були відпрацьовані силові методи розгону, але це не злякало, а навпаки згуртувало та мобілізувало людей.

    До столиці регулярно відправляється кадрова допомога (Січеславська сотня Самооборони), фінансова допомога та медикаментозна. Постійно збираються та відправляються теплі речі та харчі. Кожного дня Майдан Січеслава збирається і стоїть на підтримку свого «старшого» побратима.

    Наша область є донором та рекордсменом в країні. В цьому активісти переконалися, завітавши 20 лютого 2014 року до ГУ Міндоходів в Дніпропетровській області, де їм пообіцяли в визначені законодавством терміни надати детальну відповідь на їхні питання у письмовому вигляді. Але, не треба бути Нострадамусом або пророком для того, щоб зрозуміти який дорогоцінний пласт інформації по прихватизації найбільших не тільки в Україні, а й у світі підприємств знаходиться зараз в руках дніпропетровських можновладців. Подивіться на ту кількість мільярдерів та мільйонерів, «трудова» діяльність яких пов’язана з Дніпропетровською областю. Вони зараз готові знищити документальні підтвердження своїх «покращень» навіть якщо навколо будівлі ОДА пролетить невідомий птах.

    Формат Майдану в Січеславі буде змінюватись. Зараз формується склад Народної ради, а також узгоджується план дій. Байдужість пересічних дніпропетровців можна здолати через питання та проблеми, які їх турбують щоденно. А отже, більше уваги в роботі Майдану приділятиметься соціальним, економічним та житлово-побутовим питанням містян.

    Ми обов’язково прийдемо до них і спитаємо, але зараз нам потрібно набрати критичну вагу. Отже, приходьте на Майдан в Дніпропетровську (щодня, 16-00 Європейська площа), пропонуйте, долучайтесь, включайтесь.
    Будь-яку цікаву інформацію (документи, фото, відео) готові розміщувати в Інтернеті зберігаючи конфіденційність джерела інформації.

    Слава Україні! Слава Нації!

    Сергій Філіпенко

    E-mail: svf2011@ukr.net

    ВідповістиВидалити