- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 20 лютого 2014 р.

ЗВЕРНЕННЯ

Маючи руки по лікті в крові, напрацювавши злочинів на роки і роки відсидки, маючи злочинно набуті статки, (які ніяк не хочеться міняти на нари) – рятуючи власну шкіру, влада готова жертвувати тисячами і мільйонами громадян України. І вони це вже демонструють.

Щоб вигнати людей на майдан під кулі – вони підпалили Будинок Профспілок, і намагаються покласти вину на повстанців, через власні ЗМІ зображаючи їх вандалами.
Але які вандали порізали наші заводи, фабрики на металолом і побудували собі палаци, а зараз кричать, що «работать нада»? Хто знищив наші ферми, тваринницькі комплекси на селі, і волає «работать нада, а не мітінговать»? Де «работать»?
Де осіли ті кошти від приватизації, і де той «ефективний» приватний господар приватизованих підприємств?
Ті, що за роки незалежності здійснили в нашій країні «хіросіму», заради придбання «хатинок» в «клятій Європі» та будівництва палаців в заповідниках і на пляжах, намагаються нас переконати, що вибиті вікна і двері держустанов більший злочин, ніж знищення економіки і соціальної інфраструктури всієї держави.
І як народ має відноситися до тих людей, які захищають злочинну владу?

Схаменіться! Ми вийшли на Майдани, щоб захистити своє і ваше майбутнє від неминучої загибелі. Той, хто проллє кров повстанців, візьме на себе гріх Іуди.  Пам’ятайте – правда все одно переможе!

Серед пустельних берегів моя маленька доля долає натиск ворогів, щоб вирватись на волю. Серед змертвілого буття є іскорка живая, що прагне розпалить життя в знедоленому краї.
Наші солдати, наші співвітчизники! Ви присягали Українскому народові завжди бути йому вірним і відданим, обороняти Україну, захищати її суверенітет… неухильно додержуватися Конституції України та законів України… ніколи не зрадити Українському народові!

Вас, необстріляних, використовують, як прикриття для набраних із злочинних угруповань беркутівців, які з-за ваших спин, стіляють в людей, а ви без вини приймаєте удар у відповідь.

Наші міліціонери! Ви живете і несете свою службу серед нас! Ви добре обізнані ХТО «кришує» злочинність, і втягує вас у злочини. Помстіться їм, адже ви присягали народові України: «Я, …складаю Присягу і урочисто клянуся завжди залишатися відданим народові України, суворо дотримуватися її Конституції та чинного законодавства, бути гуманним, чесним… не шкодуючи своїх сил і життя боротися із злочинністю…

Ми маємо злочинний «державний устрій», бо він утворений злочинцями, як за їхнім походженням, так і за діяннями. Щоб відвернути збройне протистояння і уникнути жертв було би достатньо відставки президента,–  але двічі зекові унітаз дорожчий.

Усвідомте: вас змушують віддавати своє життя за недоторканність золотого унітаза!
Конституція, Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного…наказу настає юридична відповідальність.

Мужчини! Ви тримаєте в руках зброю, і кожен з вас повинен прийняти правильне рішення, проти кого її спрямувати: проти народу, якому ви присягали, чи проти злочинної влади, яка прагне вас втягнути в злочин. ЯКЩО ВАШ КОМАНДИР ВІДДАСТЬ ЗЛОЧИННИЙ НАКАЗ СТРІЛЯТИ В ПОВСТАНЦІВ – ВИ ЗОБОВЯЗАНІ ЙОГО ВБИТИ, ЯК ЗРАДНИКА НАРОДУ.


Немає коментарів:

Дописати коментар