- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

субота, 8 лютого 2014 р.

«Хрестовий похід» на бізнес «регіоналів» у Січеславі


Сьогодні 8 лютого 2014 року в Січеславі (Дніпропетровську) відбулася протестна акція - «Пікетування ТЦ «Епіцентр», який належить представникам Партії регіонів.


У заході прийняли участь близько 10 осіб – учасників «Євромайдану – Дніпро», які тримали  державні прапори, власноруч виготовлені плакати та роздавали листівки із закликами бойкотувати бізнес «регіоналів» в Дніпропетровську.

Далі викладені особисті думки автора блогу «Січеслав», який самостійно визначає редакційну політику свого електронного інформресурсу та має право на власну думку. Людей, які не готові адекватно сприймати критику, прохання - не читати.

Особисто я, для себе,  не бачу жодної різниці між олігархами «провладними» та «опозиційними». Всі вони є частиною тієї прогнилої системи влади, яка зробила українців рабами на своїй власній землі. Всі вони і зараз приймають активну участь у сучасному геноциді українського народу, а також причетні до останніх подій (кровопролиття) в Україні.

Чому я мушу симпатизувати «опозиційним» олігархам – власникам ТЦ «Пасаж» у Дніпропетровську, які на місті зруйнованої унікальної будівлі (було дві в Україні) універмагу «Дитячий світ» звели найбільший МАВЗОЛЕЙ  у Січеславі?

Чому я мушу вважати за патріотичний вчинок трансляцію 5-го каналу на величезному екрані цього торгівельного центру, на який (екран) пересічна людина не заробить і за п’ять своїх життів?

Театр абсурду! В якій іще з країн світу ультраправі стають на захист інтересів великого капіталу штурмуючи держустанови?

Олігархи, і ті  і інші, стали капіталістами за рахунок тотального пограбування моєї країни, яка мала найпотужніший потенціал після розпаду совьєцького союзу. 

Для мене вони однакові – вороги Української Нації!

Пікетувати тих, хто знаходиться (поки що)  біля народного корита (бюджетів) – провокувати їх на іще більше пограбування пенсіонерів, дітей та  інвалідів, заради задоволення своїх власних потреб.

Питання: А якщо, наприклад, це єдиний автомат з прохолодною, кришталево чистою  газованою водою у пустелі – не пити та померти від зневоднення на зло його власнику-регіоналу?)))

Змінювати треба прогнилу СИСТЕМУ (докорінна люстрація), разом із антиукраїнською «владою», кишеньковою «опозицією», олігархами, суддями, прокурорами та «правоохоронцями», до останньої виховательки в дитячому садочку, яка щомісяця збирає гроші з батьків «на потреби» державної установи… і трішечки «відламує» собі, - за клопіт та ризик)))

     Конституційна «панацея» –           
  ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ!

Більше деталей у ФОТО та ВІДЕО:

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко
P.S. Армія, якою керують сержанти, чи максимум лейтенанти – приречена!

Немає коментарів:

Дописати коментар