- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 22 лютого 2014 р.

Анатолій Ковальов: Звернення до Майдану

Молодці. Ви вибороли вже перемогу для України. Слава Героям. Жаль Героїв України, що загинули за наш народ.
Дуже важлива здобута Вами перемога, але це ще не все. Перемогу потрібно закріпити, скористатися нею, щоб не скористалися в черговий раз злі сили.


Друзі, прохання до Вас – візьміть, будь ласка, і надалі відповідальність за наступні постійні дії по організації справді хорошого життя для українського народу. Життя законного, відповідного Конституції України. Забезпечте повсюдний контроль за роботою тих органів влади, які ми вибиратимемо. Заставте їх працювати чесно, віддано для свого народу. І головне дуже жорсткий контроль в кожному місті, селі, в цілому по країні.
Ви молоді, перспективні, сильні духом та тілом. Ви здатні організувати контроль та заставити діяти всіх по закону.  Ви – патріоти, Ви  також здатні очолити керівні органи України на всіх рівнів і Вас буде важко підкупити.
Від себе пропоную, бажано, щоб зараз один із керівників Майдану, наприклад - Андрій Парубій чи Дмитро Ярош  очолив Кабінет Міністрів України, інший – виставив свою кандидатуру  на Президента України. За Вас буде народ, Ви цього достойні і не віддайте довіру народу  якимось злим силам.
Пропоную призначити та запропонувати  Анатолію Гриценку, щоб  розпочав формувати Національну Гвардію України, а також йому в керівництво дати міліцію, СБУ, зовнішню безпеку. Розпустити формування типу беркут та оголосити його поза законом, також всі подібні формування крім беркуту – сокіл, кобра та інші хижацькі назви.
Забезпечте розробку прозорої і непідкупної системи електронної форми виборів (в Україні є відповідні напрацювання) та  чітко організуйте  найближчі вибори. Не складайте своїх  дій, не покидайте поки що Майдани, а навпаки зробіть сильну організацію – Рух «Майдан» із осередками по всій Україні. Разом із цим в кожному селі, в кожному місті відповідно Конституції  повинні негайно створені  дієві територіальні громади як юридичні особи публічного права, що забезпечать народний контроль і порядок на своїй території.
Відновіть виборність суддів та забезпечте законність в Україні. Ви все це можете. Якщо покладетеся на інших – все пропаде і повернеться до старого.
Зберіть негайно представників крупного бізнесу та запропонуйте  всі кошти, які знаходяться поза межами України перевести в українські банки, разом із цим організуйте жорсткий контроль за діяльністю Національного банку – поставте своїх людей, також поставте своїх людей у всі банки України.   Організуйте наше національне виробництво.
Перекрийте всі дороги відступу злочинцям, що тікатимуть з України. Кожний із  злочинців повинен стати перед судом народу. Їх рахунки повинні бути заблоковані  і вкрадені кошти повинні бути повернені в бюджет України.
Організуйте  розумну люстрацію тих, кого братимете в керівні органи та на посади.

Слава Україні!

22.02.2014

Немає коментарів:

Дописати коментар