- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 26 лютого 2014 р.

Не піддаватися на провокації!

В цей тривожний  для України час, коли тисячі українців виборюють право нашої держави на справжню, а не паперову, незалежність, право жити в вільній країні, де кожному буде гарантоване право на працю, навчання, медичне обслуговування, право жити в справедливому суспільстві, ми повинні бути , як ніколи зібраними, вольовими і не піддаватися на провокації.


Українці повстали проти внутрішньої окупації нашої країни проросійською п’ятою колоною, повстали проти страшної корупції, яка своїми метастазами пронизала все наше суспільство. Після провалу силового розгону Майдану, кремлівське керівництво задіяло план розколу України, але будьмо впевненими – це їм не вдасться, бо за три місяця протистояння українська нація об’єдналася як ніколи. Тепер впроваджується план на міжнаціональне протистояння.
Сьогодні я побачив в центрі міста Павлограда розклеєні на магазинах антисемітські наліпки. Той, хто це зробив, або повний дурень або це навмисна провокація, щоб показати цілому світові, що в Україні живуть одні антисеміти, фашисти і люди з якими взагалі не варто вести ніякої справи.
З цього приводу хочу звернутися до всіх українських патріотів, до всіх хто хоче добра нашій Україні, собі і своїм дітям – будьмо мудрими і не піддаваймося на провокації!
Україна багатонаціональна держава, вона захистить всіх, хто її поважає, поважає українців, їх мову, традиції і культуру. Україна приймає всіх, хто працює на її розбудову і процвітання. І Майдан це показав – на барикадах стояли люди багатьох національностей, першими загинули вірменин Сергій Нігоян і білорус Михайло Жизнєвський, від куль снайперів загинули українці, росіяни, грузини.
Нікому не вдасться нас розсварити зсередини, бо тільки в єдності запорука нашої перемоги, а відтак і побудови Української Незалежної Європейської Держави!

Голова Павлоградського міського т-ва «Просвіта» ім. Т. Шевченка 


Заремба Микола.

Немає коментарів:

Дописати коментар