- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 2 грудня 2013 р.

Звернення до УКРАЇНЦІВ


 Ви виходите на майдан з вимогою відставки президента й уряду, а проти вас виставляють кордон міліцейських та загони провокаторів – то це значить лише одне, - Ви оголосили уряд своїм ворогом, а уряд оголосив ворогом Вас. Хіба вони того не доказали? Вони безжалісно побили дітей – не сумнівайтесь, - так само безжалісно поб’ють і вас.


Інакше бути й не могло, але якщо ви того ще не зрозуміли, то пора вже зрозуміти, потрібно згадати уроки історії,  і не випробувати долю хлопчика для побиття на собі, а приготуватися до захисту, конфронтації й до дій, які будуть успішними лише в тому випадку, якщо вони будуть чітко організовані, скоординовані, синхронними, та, головне, - рішучими. Є хтось цим незадоволений?

Не можуть бути задоволені всі. Не може бути задоволений одночасно і раб і господар, тому що раб повстає і стає рівним господарю, а господар цього не хоче. Тому не може одночасно бути задоволеним олігарх чи політик від олігархії і ви – ті, хто пішли проти них. Вони звикли заробляти на народі, вважати народ бидлом (буквально), і у них є лише один інструмент нашого поневолювання – гроші. Усі маніпуляції, які вони задіють проти нас – за гроші. За гроші на них працює МВС, найманці, хулігани, за гроші вони звикли наймати й розпускати демонстрації. Їх це цілком задовільняє – тримати нас на прив’язі. І лише за гроші вони наймуть сили, які візьмуть за мету нас зламати. Тому неодноразово доказано, і останніми подіями підтверджено – в Україні антинародна влада, яка перш за все дбає про свої інтереси та інтереси олігархів. А наш інтерес – який? Хіба постояти-померзнути на майдані? Бути розігнаними демонстраціями?

Та ні. Зібралися ви, щоб досягнути своєї мети – змінити уряд і змінити країну. Хай, навіть, особливо на Сході, є маса народу, яка не розуміє цього й готова прийняти рабство. Але там багато росіян, які понукали українцями 200 років і мабуть думають, що це вічно має бути. Хай навіть по квартирах сидять артисти, робітники й інші громадяни. Невідомо, чому вони сидять – мабуть, рабська психологія їх цілком влаштовує. Або ж їм до того задурили голову, викривили психологію, що вони просто зневірились у безрезультатних діях, які проводять «псевдолідери» на протязі вже 10 років. Але я впевнений, що вони будуть вдячні за те, що ви зараз тут робите.

Але, ви хочете, щоб та справа, яку ви почали, лишилася незавершеною, і знову ви пішли ні з чим? Якщо так – то дайте ледарям-чинушкам повернутися на свої місця й далі робити брудні справи – і тоді ви забезпечите майбутнє для своїх дітей, яке буде гіршим, ніж у вас самих. Гіршим, тому що сучасний уряд не дбає про ваше процвітання, не дбає про майбутнє дітей, щоб полегшити їм майбутній вибір, дозволити їм і вам учитися та працювати згідно з вашим вибором. Яке там дбає – він палицями усіма силами хоче загнати вас у клітку, залишити без освіти й роботи, без доступу у світ, і годувати об’їдками зі свого стола.

Тому усі дії мають бути рішучими й цілеспрямованими. Окрім головної мети – відставка влади, - вони мають включати дві позиції – інтеграція в повстання армії та параліч уряду шляхом блокування ключових урядових об’єктів.

Павло Олень


Немає коментарів:

Дописати коментар