- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 25 листопада 2013 р.

Азаров не боїться “майданів”

24 листопада, прем’єр-міністр України Микола Азаров в інтерв’ю російському Першому каналу заявив, що не боїться “майданів”.
Водночас Микола Янович зазначив, що буде уважно стежити за розгортанням подій та за технологіями, які будуть використовуватись під час проведення акцій.


“Ми знаємо, що такі акції фінансуються. Наприклад, якщо це все робиться в рамках законодавства, то це нормально. Якщо це робиться з порушенням законодавства, то, зрозуміло, уряд не буде себе вести так, як вів в 2004 році, коли на наших очах абсолютно спокійно здійснювалося технічне повалення законного уряду”, – сказав прем’єр.
На думку Азарова, все має відбуватись лише у рамках Конституції та закону, щоб не повторилась ситуація 2004року.
“Тут ми, як кажуть, не будемо гратися. Будемо розповідати своїм людям, пояснювати, що все має бути в рамках Конституції і закону”, – зазначив голова уряду.
Нагадаємо, Микола Азаров не виключає, що Угода про асоціацію з Європейським союзом може бути підписана під час саміту Україна-ЄС на початку 2014 року.

http://informator.su/azarov-ne-boyitsya-maydaniv/

Немає коментарів:

Дописати коментар