- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 26 травня 2013 р.

Вадік-антифашист продешевив



грошей бракує і спортсменам, і тренерам, але в їхніх бійців - філософія інакша

Силами цих хлопців у спортивних костюмах рейдери захоплюють ласі підприємства і витурюють людей з рідних домівок в елітних районах Києва. Побиття журналістів на мітингах тиждень тому в центрі столиці – ті самі обличчя.

Кремезні молодики в рейдерських атаках і кришуванні – невід'ємна традиція 90-х повертається. Поки сильні духом підкорюють спортивний олімп, дехто спокушається на швидкий заробіток, розповідає Олександр Мельник, «ФАКТИ», ICTV.

В’ячеслав у свої 28 років - кандидат у майстри спорту з кікбоксингу. Навчається у виші та працює вантажником. Міцних молодиків, котрих принадила копійчина, засуджує, але розуміє. «Може вони навіть не знали, куди вони мають іти. А прийшов - вже куди діватись? Гроші потрібні. У Радянському Союзі ще було якесь стремління спортсменів підтримати, а зараз ми на самоті», - каже кікбоксер.

Утім, підзаробити на мітингах пропонують не лише спортсменам, а й футбольним уболівальникам.

Зокрема, тисячу доларів фанату «Динамо» зі стажем Владиславу пропонувала за збір «міцних молодиків» невідома дівчина. Плюс по тисячі гривень кожному з учасників. Уболівальник не спокусився. «Якщо старші ультрас дізнаються, що ті беруть участь в якихось акціях, отримують гроші, то їх просто виженуть із позором і все. Не будуть пускати на сектор», - каже Владислав.

Побиття журналістів бійцями з Білої Церкви дошкульним рикошетом вдарило по репутації панкратіонщиків. Адже розбишака Вадим «Румун» займався й цим єдиноборством, тож електронну пошту Федерації панкратіону засипали образами.

Тут теж нарікають: грошей бракує і спортсменам, і тренерам, але в їхніх бійців - філософія інакша. «У підвалах легко зібрати людей і повести на мітинг, тому що в них немає філософії, вони не давали клятви бійця», - каже перший віце-президент Федерації панкратіону України Олександр Мандрик.

Міліція присягається розібратися з побиттям журналістів. Але не обіцяє сказати, хто насправді наймає цих молодиків, і чому вони завжди там, де зневажають закон і людську гідність.


Немає коментарів:

Дописати коментар