- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 19 березня 2016 р.

Рух за Суверенний Розвиток у Дніпропетровську (відео і фото)


Сьогодні, 19 березня 2016 року, в Дніпропетровську, в актовій залі Будинку профспілок відбулася Установча конференція Руху за Суверенний Розвиток держави України.



Ідея Руху за Суверенний Розвиток полягає у здобутті Україною самостійності у внутрішній політиці і суверенності у зовнішніх стосунках, в утвердженні людини у суспільстві, суспільства – в державі, держави – у світі.
Метою діяльності Руху є збереження, оновлення та розвиток суверенної української держави, як одного з новітніх лідерів цивілізаційного розвитку, збудованої за новими зразками.
Перед присутніми на конференції громадськими активістами Дніпропетровщини виступив один з ініціаторів руху Тарас Стецьків. Він зазначив, що наразі в Україні стало популярним утворення різноманітних рухів, але жоден з них не ставить перед собою завдання перебудови всієї української держави. На думку пана Стецьківа, це завдання під силу тільки широкому, загальнонаціональному, а головне – масовому Руху всіх небайдужих до долі України громадян.
Підсумком сьогоднішньої зустрічі стало утворення Комітету Громадянської Дії Дніпропетровської області.
Про подальші кроки, плани та діяльність новоутворення, редакція порталу «Січеслав інфо» інформуватиме читачів додатково.

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко














Немає коментарів:

Дописати коментар