- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 16 червня 2016 р.

Бойкот тарифів: Більше мільйона українців заявили, що перестають оплачувати платіжки ЖКГ з осені 2016 року

Відповідно до Конституції України єдиним джерелом влади в Україні є її народ. Ви почули? Не одним з джерел, а єдиним! Крім того, Конституція говорить, що якщо політики позбавлять народ влади, то називати це слід "узурпацією влади". Тобто, незаконне позбавлення народу влади. Режим узурпаторів автоматично стає нелегітимним і у народу з'являється законне право на повалення режиму узурпаторів.


Згідно з Конституцією України народ є єдиним джерелом влади, а в реальності вся влада в руках чиновників. Що буде з вами, якщо ви заперечите чиновникам i відповісте їм, що платити ви не відмовляєтеся, але будете в платіжках закреслювати нові тарифи, вписувати тарифи 2013 року і платити справно. Що вам відповість чиновник? Вам відріжуть світло, воду та опалення, вірно? А чому? А тому, що вашої думки ніхто не питає! Дали вам нові тарифи? Роти позакривали і вперед оплачувати!

Проект "Українська Революція" пропонує всім бажаючим бойкотувати нові тарифи. Без ризиків для кожного з вас бути відключеними від електроенергії, газу, гарячої води або опалення. Без ризиків? Так точно! Якщо в перший місяць опалювального сезону 1000 осіб відмовляться оплачувати, то у них будуть проблеми. А якщо 1 млн. жителів України? У цьому випадку ми заженемо чиновників у кут і вони капітулюють з піднятими руками.

Що зараз потрібно від кожного з вас? Зробити репост, якщо ви підписуєтеся на цю акцію і переконати хоча б ДВОХ своїх друзів приєднатися до акції. Рахуємо учасників акції за кількістю репостiв. Збережіть посилання на цю статтю, зайдіть сюди знову, коли вам восени прийде платіжка з тарифами за опалення і якщо тут буде 1 млн. репостів то знайте, що можна не платити, бо почався загальноукраїнський страйк!

P.S. Але пам'ятайте, щоб акція охопила 1 млн. учасників КОЖНОМУ ІЗ ВАС необхідно залучити ХОЧА Б ДВОХ своїх знайомих, а інакше все затихне за тиждень.

Як протистояти монополістам: Або вивчаєш закони або не скаржся на тарифи (ухвала суду по Теплотрансу)



Немає коментарів:

Дописати коментар