- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 6 травня 2016 р.

Іван Маркевич про "фейсбучну" суперечку Вілкула і Філатова: „Милые бранятся – только тешатся”

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук, один з громадських активістів міста Дніпропетровська, голова громадської організації „Народна воля Дніпра” Іван Маркевич, з гумором відреагував на вчорашню фейсбучну суперечку між народним депутатом Олександром Вілкулом і мером Дніпропетровська Борисом Філатовим.


"Милые бранятся - только тешатся". Именно эта поговорка приходит на ум, когда в информационном поле в очередной раз возникает "конфликт" между Вилкулом и Филатовым. Причины конфликта можно опустить, а вот продолжение этой мыльной оперы заслуживает внимания. Вкратце, переводя с эмоцианально-площадного на человеческий язык, их диалог можно описать так: 
Вилкул. А вы, батенька, по жене еврейской национальности будете! И неча шастать на полусогнутых в моих воспоминаниях по моему кабинету! 
Филатов. Я ботинок, ты сапог, я - еврей, а ты не смог! Приватизировать Победу, не заплатив за мою зеленку?! Саша, вы мелкая, ничтожная личность! 
При этом для всех очевиден факт того, что Б. Филатов отвратительный мэр, А. Вилкул не менее отвратительный нардеп. И даже, если к этим двоим добавить вечного кандидата «куда-нибудь» З. Краснова, то от вариантов выбора в мэры города хочется не смеяться, а плакать. Но давайте сейчас смеяться, наплакаться со сделанным выбором мы еще успеем…
” – зазначив пан Маркевич у своєму пості.
Матеріал по темі:

Вилкул обвинил «Укроп» и Филатова в срыве встречи с ветеранами. Филатов ответил. (фото и скриншоты)

Немає коментарів:

Дописати коментар