- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 17 березня 2016 р.

ЦРУ. Як кум і друг Путіна змушує себе слухати навіть Порошенка


Ні для кого не секрет, що Україна просто кишить політичними проектами та інформаційними агентами Кремля. Один з них – "Український вибір" Віктора Медведчука.

Під промовистими назвами такі органіції та об’єднання нібито ратують за мир на Донбасі та відстоюють інтереси "непочутої частини суспільства". "Український вибір" Віктора Медведчука – це класичний приклад того, як п'ята колона працює в тилу.
Діяльність цієї організації заборонена на Волині та Закарпатті. А от у столиці поширювати ідеї "рускава міра" Медведчуку заважають хіба що небайдужі активісти.
Хоча в тому, що "Український вибір" – особистий вибір Кремля сумнівів майже немає. Лідер руху – особистий друг і кум Путіна, лобіст Митного союзу. Його зірка в політиці зійшла ще наприкінці 90-их і дуже скоро він став першим, хто в Україні отримав прізвисько "сірий кардинал.
Після Помаранчевої революції Медведчук пішов у тінь майже на 10 років. Щоправда, весь цей час він залишався членом вищої ради юстиції, але у 2010-му, із приходом Януковича, втратив і це.
Утім, повернення Віктора Володимировича не змусило на себе довго чекати. Як одіозний політик приміряє на себе образ миротворця – дивіться у розслідуванні агентів "ЦРУ".

Немає коментарів:

Дописати коментар