- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 10 лютого 2016 р.

На Дніпропетровщині СБУ затримала на хабарі майора поліції (відео)

Служба безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією затримала на хабарі заступника начальника слідчого відділуодного з районів поліції Павлограда.

Майор вимагав гроші від місцевого мешканця за закриття кримінального провадження щодо нанесення тілесних ушкоджень.
Правоохоронці затримали здирника під час отримання десяти тисяч гривень хабара.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.Зловмиснику оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення інших фактів протиправної діяльності зловмисника.


Немає коментарів:

Дописати коментар