- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 15 серпня 2015 р.

ПСЕВДОДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ВІД НЕДОЛЮСТРАТОВ ДНІПРООБЛРАДИ

14 серпня (поточного року) в приміщенні рейдерськи захопленої будівлі, що на проспекті Кірова 2, відбувся черговий шабаш (сесія) недолюстрованого, нелегітимного органу з назвою «Дніпропетровська обласна рада».

   Недолюстрати знов патякали про децентралізацію та добровільно об’єднані територіальні громади, не враховуючи факту своєї нелегітимності. Адже, відповідно до чинного (з 1997 року) закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ради – це представницькі органи територіальних громад (ст..10), а територіальні громади повинні бути юридичними особами (ст..16). Отже, на момент добровільного об’єднання (ст..6) мали бути проведені місцеві референдуми (ст..7) щодо згоди об’єднання юридично оформлених адміністративно-територіальних одиниць (територіальних громад). В Дніпропетровській області не існує жодної юридично оформленої територіальної громади, є тільки мертві душі місцевого самоврядування.

НЕЛЕГІТИМНІ НЕДОЛЮСТРАТИ, КОГО ВИ ПРЕДСТАВЛЯЄТЕ?!!
                                                            ДО ЗУСТРІЧІ В СУДІ!


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко 

Немає коментарів:

Дописати коментар