- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 25 травня 2015 р.

ЧЕРГОВА ДОПОМОГА ФРОНТУ ВІД «ОРІЯНИ» ТА БАГАТЬОХ ІНШИХ (фото)

У п’ятницю на святого Миколая ми відправили вагому волонтерську допомогу у район бойових дій, це уже четверта допомога від нас за травень місяць. На початку травня було три відправлення: у 93 бригаду, 39 батальйон і 79 аеромобільну бригаду, а цю доправляли знову у 93 –ю бригаду у сьому роту. Бійці усе отримали і дуже дякують усім щиросердним небайдужим дніпропетровцям.

Не завжди вдавалося зробити фото звіт, тому що травень надзвичайно напружений місяць, адже весняний день – рік годує. Майже у кожного з нас город, сад, дача, але велике почуття відповідальності за майбутнє нашої країни, материнські почуття до наших воїнів, бо не буває чужих синів, коли вони пішли воювати за нас. Хочеться обігріти теплом, нагодувати чимось смачненьким якомога більше наших вояків, щоб вони відчули наше піклування і розуміли, що за ними справжній , надійний тил і це нашій злагодженій команді, слава Богу ,вдається навіть у такий надскладний період, коли більшість з нас живе у великій матеріальній скруті.
Наша команда - це дві громадські організації –
«Центр кобзарського мистецтва» і «Патріотичне об*єднання «Оріяна», які об*єднали навкруг себе патріотичних, небайдужих земляків, що проживають у мм. Підгородньому, Дніпропетровську і сел. Ювілейному і протягом усіх місяців воєнних дій на Сході нашої країни – активно допомагаємо фронту.
І цього разу ми пекли пироги, торти, різні смачні печива, смажили пиріжки з різною начинкою, ділилися консервацією, варенням, не жаліли свіжої весняної зелені з власних городів, а ще купували, нині такі дорогі уже – рибні консерви, які щезли з армійського меню, а влітку вони незамінні, враховуючи той факт, що холодильників на фронті немає.
І сьогодні ми дякуємо: ГО «Самозахист підприємців», які і цього разу нам не відмовили; жителям сел.. Ювілейне – Оніщенко Людмилі, Кравець Мілі; жителям сел. Золоті ключі – Рибалка Івану Петровичу і Рибалка Віталію Івановичу; жительці м. Дніпропетровськ Альоні Артеменко, водію таксі Олександру, який відмовився брати гроші, коли довідався, що Людмила Оніщенко везе ці пакунки для відправки на фронт. Дякую нашим водіям – Кондратюку Віктору і Голобородько Євгену, які щоразу безвідмовно збирають зі мною усю допомогу. Цього разу погрузивши у мене свіжоспечене і ще гаряче ми з Віктором моталися від хати до хати майже чотири години. Дякую усім жінкам, які не бажають бути названими, але це потрібно виправляти, нехай вороги бачать, що нас не меншає, а навпаки і дякую мужнім жінкам, які доправили цю допомогу бійцям – Майї Норкіній і Катерині Соболь у с. Піски.

25. 05. 2015р. Надія Таршин















Немає коментарів:

Дописати коментар