- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 3 лютого 2015 р.

Прапор України негайно треба міняти (відео)

Прапор України негайно треба міняти. Кожна дитина знає, що прапор українців - жовто-блакитний. На ділі ж прапор держави - перевернутий - синьо-жовтий. Ми ж читаємо не знизу вгору, а згори вниз, тому, якщо кажемо "жовто-блакитний", то жовтий має бути вгорі.


Ще 23 роки тому китаянка Мао-Мао попереджала, що наш теперішній прапор означає "Розруху", що якщо його не перевернути - станеться лихо. 23 роки народ уперто не хотів вірити. Країна котилася у прірву. А народ казав "Та, це все нісенітниці". Аж поки зовсім не припекло. Зараз Україна опинилася під загрозою зникнення. Саме під таким прапором як зараз, Україна втратила свою незалежність у 1920 році, хоча ще в 1917 році ми мали правильний прапор. Скоропадский його перевернув і ми втратили державу. То може все таки є сенс повернути первісний (жовто-блакитний) прапор? Тим паче що по китайській книзі перемін жовто-блакитний (правильний прапор України) - символізує "Розквіт". А теперішній прапор (синьо-жовтий) символізує "Занепад". Що ми і бачимо - 23 роки розрухи. Наші можновладці навмисно для нас прийняли неправильний прапор - символ Руїни, бо під час Руїни зручніше грабувати народ. А для себе вони використовують правильний (жовто-блакитний прапор), у чому ви можете пересвідчитись вкінці відео. Навіть Мазепа залишив нам підказку, яким має бути прапор України. Верхівки церков жовті (золоті), а низ (стіни) - блакитні. То теперішній прапор - це все одно що церква, перевернута куполом униз.
Маємо виправити цю прикру помилку, поки ми не втратили Україну. А з тризубу наші українізатори прибрали хрест (з центрального зубця). Той хрест був навіть у князя Святослава (язичника). Це говорить про те, що той хрест не якийсь непотрібний християнський прибамбас, а важлива частина усього герба, без якого герб втрачає усе своє значення. Про справжнє значення тризуба я розкажу в окремому відео.

Немає коментарів:

Дописати коментар