- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 10 лютого 2015 р.

«ПРИВАТИЗАЦІЯ» ПО-ДНІПРОПЕТРОВСЬКИ (документи)

Багато хто з пересічних громадян навіть не здогадується про справжні масштаби корупції в Україні.
Безмежні апетити учасників бенкету під час чуми перетворили нашу країну в сировинний придаток світової економіки.

Саме зараз, ми сплачуємо найвищу ціну за нашу байдужість та самовідстороненість від процесів самоврядування і тотального контролю за дотриманням норм законів та Конституції України можновладцями всіх рівнів.  Сплачуємо, ціною тисяч життів своїх громадян та зруйнованою інфраструктурою територіальних громад.

Прізвища всіх цих ненажер, які стояли за знищенням економіки, обороноздатності та потуранням законів в Україні, у всіх на слуху. Їх пиками рясніють сторінки інтернет-видань та всіляких засобів масової інформації. Це, прокурори, судді, міліціонери, чиновники і інші «гвинтики» системи геноциду.

Публікуємо фотокопії документів, які висвітлюють діяльність таких «гвинтиків» у Дніпропетровську.

Уважно вдивляємось у прізвища, посади та підписи. Так за ким сумує буцегарня?


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

































Немає коментарів:

Дописати коментар