- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 16 червня 2014 р.

ГЕРМАФРОДИТИ СИСТЕМИ: ОКУПАЦІЯ ВНУТРІШНЯ ТА ЗОВНІШНЯ - 1

   Про вміння цієї системи трансформуватися, маневрувати та змінюватись відповідно до настроїв суспільства я відмічав в попередніх своїх спостереженнях.


   
Про зовнішню окупацію, яка відбувається на протязі вже більш ніж 300 років висвітлено у багатьох авторів. До того просто треба додати новітню приховану (газову, цукрову, молочну і т.д. війни) та наявну (анексію та відкрите вторгнення) окупації Росією України.


   З зовнішньою окупацією все гранично зрозуміло: є ворог, він озброєний, його треба знищити. Набагато гіршою проблемою є внутрішня окупація. Тут ворог маскується під свого «рубаху-парня» і до останньої миті важко зрозуміти і побачити зрадника.

   Дивна ми і дуже толерантна нація, Українці!

   В той час, коли на сході нашої країни сини Кавказа вбивають наших вояків, викрадають і ґвалтують наших дівчат, інші сини того ж Кавказу, продовжують торгувати на всіх ринках України не сплачуючи податків та торгуючи інколи фальсифікатом та контрабандою, сплачуючи «зарплату» тільки місцевим ментам.
   В той час, коли «масковскій пархат» благословляє на війну та вбивство наших братів і сестер російських зомбо-олігофренів, він (МП УПЦ) продовжує ворожу пропагандистську діяльність серед своїх місцевих прихожан, а також здійснює збір фінансової підтримки терористам-сепаратистам.


   В той час, коли «обурена» Європа після річок пролитої крові наших побратимів наважується ввести економічні санкції проти агресора, в Україні, безперешкодно працюють російські фінансові установи (банки), зміцнюючи і нівелюючи фінансові негаразди ворога.



   Наша «оборонка» й досі відповідально і своєчасно виконує відповідні замовлення на поставку зброї до країни північного сусіда в той час, коли з цієї зброї вбивають українців, а влада звертається за допомогою до «схвильованих» США.
   І це, тільки верхівка айсберга саботажу та запроданства. Давайте врахуємо і ще той факт, що очільниками на місцевому рівні, керівниками підприємств та установ й досі залишилися вчорашні «РЕГІОНАЛИ», які ведуть закамуфльовану, але активну і досить ефективну підривну діяльність (приклад – підвищення ціни на проїзд в Дніпрі). Старі корупційні схеми продовжують працювати. І якщо ще вчора чорна готівка осідала в кишенях різних чиновників, то сьогодні, вона підгодовує терористів з надією повернутися в «старі часи» - до влади.
   Звісно, цей саботаж благословляється на самому високому рівні, а інакше були б помітні результати.
   Президент України з сірозабользамованим обличчям монотонно в суботу оголошує День жалоби за загиблими українськими вояками і призначає засідання РНБО на… понеділок (?). В країні йде ВІЙНА, лік жертв іде на тисячі, а представників РНБО запрошують на понеділок. Висновок тільки один: їх (членів РНБО) просто немає в цей час в Україні, вони відпочивають і шопінгують за кордоном. Вікенд, і нехай весь світ зачекає!
   Відповідно до зміни ситуації в гірший бік залишаю своє гасло незмінним, а саме:

         ПРШ ПНХ ПДС!
      
   І це не ознаки ксенофобії та антисемітизму, це – констатація фактів.

Далі буде...

Українець, Сергій Філіпенко


Матеріал по темі: 

ГЕРМАФРОДИТИ СИСТЕМИ: АПОЛОГЕТИ-ІЛЮЗІОНІСТИ

Немає коментарів:

Дописати коментар