- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 17 травня 2014 р.

ЧОМУ Я ОБИРАЮ ОЛЬГУ БОГОМОЛЕЦЬ?

1.Тому, що вона має намір покінчити з олігархічною системою влади, як основною причиною всіх наших бід.
Без повного перезавантаження системи влади ніякого «покращання» НЕ БУДЕ. Лозунг Януковича «Будуємо НОВУ КРАЇНУ з президентом» і лозунг Порошенка «Жити ПО НОВОМУ» – Чи є різниця в цих лозунгах?


Такі обіцянки пегко виконати без всяких зусиль. Комусь «по-новому» стане жити краще, комусь «по-новому» – гірше. Але за олігархічної влади кому як? А так же, як в «НОВІЙ КРАЇНІ» Януковича.
2.Тому, що вона усвідомлює вирішальну роль місцевого самоврядування в системі реального народовладдя.
Вона усвідомлює, що діюча система місцевого самоврядування попередніми владами спотворена і тому має бути приведена у відповідність до вимог чинної Конституції України і Європейської Хартії місцевого самоврядування, які вповні відповідають сучасним вимогам. Вона категорично проти намагання «тимчасової влади» змінити «під себе» Конституцію в цій частині.
До відома: В діючій Павлоградській міській Раді 46 депутатів, із них 23 (половина) директори і заступники директорів, і 1 (один) робітник і той «шабашник». (Якщо це «народовладдя» тоді ми всі принци і принцеси).
До речі:
В сликанні 1987 року Павлоградська міська рада налічувала 360 депутатів, з яких більше трьох четвертей були робітники, селяни і рядова інтелігенція.
3.Тому, що вона не повязує себе з жодною політичною партією, і не підтримує наміри «тимчасової нової-старої» влади проводити вибори за «відкритими» партійними списками.
Вона усвідомлює, що більшість відомих партій є необ’явленою приватною власністю олігархів, або бізнес-проектами по продажу дорого місць в списках партій популярної комуністичної, чи націоналістичної ідеології. Формування партійних списків – це фактичне привласнення партіями права на відбір кандидатів в депутати зі своїх кланів. В цьому випадку НЕЗАЛЕЖНО за яку партію, чи партійну персону ми проголосуємо – оберемо представника того, чи іншого олігархічного клану. Гарна шулерська оборудка вже «нової-старої» влади!! Чи за це гинули люди на майдані? До того ж, це є порушенням вимог ст38 Конституції про право громадянина «вільно обирати і бути обраним до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».
4. Тому, що вона відкрита до діалогу.
5.Тому, що в неї очі пломеніють добротою.

Тому я їй вірю.

Володимир Степаненко, член координаційної ради асоціації громадських організацій Дніпропетровщини «ХІД». Місто Павлоград.

                А ЦЕ, ДНІПРОПЕТРОВСЬК!



Немає коментарів:

Дописати коментар