- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 3 травня 2014 р.

Одеса. Будинок профспілок (повне відео, фото)

У ході вчорашніх масових зіткнень між прихильниками єдності України і сепаратистами в Одесі було скоєно підпал будівлі профспілок.
В результаті 46 людей загинули: 8 вистрибнули з вікон під час пожежі, 30 задихнулися чадним газом, повідомляє ВЗГ ГУМВС області.



Пожежа була ліквідована. На місці події працює слідчо-оперативна група.
У лікарні звернулися 40 постраждалих, поранено 10 співробітників міліції.


Відео подій Дарини Шпортко:




Нагадаємо, 2 травня в Одесі на мирну ходу футбольних фанатів і прихильників Євромайдану "За єдину Україну" було скоєно напад декількох сотень людей з георгіївськими стрічками, озброєних битами, щитами і вогнепальною зброєю. В результаті від вогнепальної рани загинув молодий хлопець. Після цього міліції на деякий час вдалося заспокоїти людей, проте незабаром зіткнення спалахнули з новою силою.





Немає коментарів:

Дописати коментар