- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятниця, 25 квітня 2014 р.

Установча Конференція ГО «МАЙДАН СіЧЕСЛАВ» в Дніпропетровську

Вчора, 24 квітня 2014 року в Дніпропетровську відбулася установча Конференція ГО «МАЙДАН СІЧЕСЛАВ». Півтори сотні громадян, мешканців міста та області,  зібралися для того, щоб підтвердити своє бажання щодо членства в ГО «МАЙДАН СІЧЕСЛАВ», затвердити Статут організації, а також визначитися і обрати керівний та контролюючий органи.


Головою організації шляхом відкритого голосування майже одностайно обрано Віктора Романенка. Членами правління, окрім Романенка, також  стали  наступні активісти: Віталій Кравченко, Сергій Бойко, Іван Шулик, Сергій Гуржій, Роман Луценко, Артур Гельмутдінов, Іван Дремлюга, Інга Іванова, Сергій Карноза, Микита Проданець, Едуард Томашевский та Світлана Паращенко.



Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

УВАГА! «МАЙДАН СІЧЕСЛАВ» ІНФОРМУЄ:

Громадська організація «МАЙДАН СІЧЕСЛАВ» запрошує долучитися до співпраці, відчути себе Громадянином своєї країни та  сказати рішуче НІ: КРИМІНАЛУ, КОРУПЦІЇ, ЗЛОВЖИВАННЯМ У ВЛАДІ, ХАБАРЯМ І ЗНУЩАННЮ ТА ПУСТИМ ОБІЦЯНКАМ.

Багатоканальний телефон для небайдужих:
    (056) 766 05 48
Цілодобова громадська онлайн-приймальня чекає від Вас:

-     Пропозиції
-     Заяви та скарги на злочинні дії
-     Запис до активу МАЙДАНУ

Юридична консультація: 098 243 09 55
                                         099 319 40 16
                                         067 523 37 18
                                         050 567 17 39

Чергові координатори:     066 384 60 25
                                         063 625 08 54
                                         068 840 81 21
                                         063 625 01 48

З понеділка по п’ятницю ми збираємося о 17:00 на Європейській площі. Щонеділі - о 12:00 на площі Героїв Майдану на Народне віче.

Революція Гідності
    МАЙДАН СІЧЕСЛАВ
                                       Ми будемо всюди!


       Слава Україні! Слава Нації!

4 коментарі:

  1. Це мабуть відбулися "установчі збори", а не "установча конференція"?

    ВідповістиВидалити
  2. Саме конференція, пане Володимире. Установчі збори відбувалися на протязі п'яти місяців на Майданах Січеслава. Конференція просто затвердила "просіяних крізь сито" кандидатів авансувавши їм свою довіру на певний термін. У нас, справжня демократія )

    ВідповістиВидалити