- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 1 квітня 2014 р.

Першоквітневе пікетування Дніпропетровської ОДА


Невеличкий пікет біля  Дніпропетровської ОДА,  сьогодні, 1 квітня 2014 року, влаштували представники Громадсько-політичного об’єднання «Майдан-Січеслав».


Під час мітингу представники громадськості висловили своє занепокоєння з приводу останніх призначень на керівні посади в області вчорашніх, перефарбованих «регіоналотушок». Також, активістів гостро турбує питання саботування розслідування безчинств «тітушок» та  їх «замовників», під час мирного мітингу біля Дніпропетровської ОДА 26 січня 2014 року. «Після побиття мирної демонстрації минуло вже більше двох місяців, а винні й досі не покарані» - зазначають активісти.
 З мітингувальниками зустрівся заступник губернатора Борис Філатов. В ході майже годинного спілкування сторони дійшли згоди, що ніяких кулуарних рішень щодо призначень на керівні посади, не буде. Також, пан Філатов зазначив, що чекає від громадськості конкретні пропозиції щодо висунення достойних кандидатур, які вони готові обов’язково розглянути.

Більше деталей у фоторепортажі (ТУТ) та відео


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Немає коментарів:

Дописати коментар