- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 31 березня 2014 р.

БОГОМОЛЕЦЬ – НАРОДНИЙ ПРЕЗИДЕНТ!


Думаю, Ольга Богомолець, є тією жінкою, про яку казали пророцтва. Вона, як Президент, зможе зробити для країни, саме у цей складний для неї час, багато корисного. Готова стати в її команду і підтримувати на всіх рівнях. Чому?



1. Два місяці тому, обговорюючи з великою кількістю дюдей необхідну (саме необхідну) для країни кандидатуру, побачила Ольгу Богомолець, як дійсно можливого кандидата. А до того, навіть сама ( від безвихідності ) готова була подавати заяву.
2. Країні потрібен Президент, який не заангажований ніякою партією. Президент, якого б висунув і підтримав народ, який боровся на Майдані за своє майбутне. Всі інші не повинні пройти. Бо буде те саме, щой було.
3. Жоден з тих кандидатів - політиків, які вже знаходилися при владі, не заявив що він іде у Президенти для того щоб:
а) Перезаснувати країну на тих принципах народовладдя, які були закладені першою Конституцією і які були спотворені, а по більшості просто проігноровані людьми, які, при підтримці "Кремля", прийшли до влади. Їх інтереси були далекими від розбудови, проголошеної в Конституції, національної держави громадян нової країни - України.
б) Повернути кожному жителю України його статус і права грмадянина-власника. Зупинити подальшу люмпенізацію народу, у якого забрали його право колективної і приватної власності на народне багатство і зробили з людей безправних рабів-фізичних осіб.
в) Відтворити народні конституційні субьекти колективної власності - територіальні громади, у повноті їх прав і обов'язків, в найменьших адміністративно-територіальних одиницях, для реального народовладдя в селах, містах, районах міст, і тільки після цього переходити до обрання представницьких органів місцевого самоврядування на вищіх рівнях територіального устрою.
г) Дати можливіть людям, не тільки апелювати до влади, а й реалізувати своє право безпосередньої влади, у тому числі через народне віче - Майдан, з правом накладення вето на будь які рішення Верховної Ради, які ідуть проти народу і зменьшують його життеві простори: фізичний, економічнний, інформаційний, правовий, соціальний, культурний, освітній.
Вважаю, що народний кандидат у Президенти не може не говорити про ці важливі речі, які ведуть не до зміни людей у владі, а до зміни системи самої влади. Це те за що ми боролися на Майдані і за що віддали своє життя, сотні людей з усіх кінців нашої країни. Символічно що то були вірмени, українці, білоруси, росіяни.

МИ ЕДИНІ У СВОЄМУ ПРАГНЕННІ ДО ВІЛЬНОЇ, САМОСТІЙНОЇ, СИЛЬНОЇ ЕКОНОМІЧНО, ДУХОВНО, СВІДОМО КРАЇНИ!

І НІКОМУ НАС НЕ РОЗ'ЄДНАТИ.

Ми вже багато чого усвідомили і будемо голосувати не за політичних лідерів, а за НАРОДНОГО у прямому і політичному сенсі, ПРЕЗИДЕНТА.


Світлана Шульга

Знайомтесь 

Богомолець Ольга Вадимівна

Немає коментарів:

Дописати коментар