- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятниця, 21 лютого 2014 р.

Вимоги громадян України жителів Дніпропетровської області до депутатів і членів Президії Дніпропетровської Обласної Ради і Обласної Адміністрації Президента.

     Ми, громадяни України, які проживають у селищах, містах і районах Дніпропетровської області обурені цинічними, злочинними заявами і діями депутатів членів Президії Дніпропетровської Обласної Ради і Обласної Адміністрації Президента.


    У ці дні, коли ми, громадяни всієї України, користуючись своїм Конституційним правом, вийшли на мирні акції протесту, щоб висловити свою незгоду з політикою Президента та представницьких і державних органів управління всіх рівнів, яким ми довірили частину своїх владних повноважень на певний період, посадові особи Обласної Адміністрації Президента вчинили злочинну провокацію по відношенню до мирних жителів 26 січня 2014 року. У результаті цієї провокації постраждали невинні люди, яким були нанесені важкі тілесні ушкодження невідомими особами, які переховувались, інструктувались і озброювались у приміщеннях ОДА. Ці незаконні озброєні злочинні угрупування скеровувались людьми які мають безпосереднє відношення до всіх гілок президентської, виконавчої та місцевої влади у Дніпропетровській області.
Кілька днів тому, коли по більшості матері з дітьми, та молодь, вийшли у Дніпропетровську на площу до будинків де розташовані ОДА та Обласна Рада, у жалобі вшанувати загиблих на майдані Незалежності людей, в цей час, на сходинах ОДА цинічно був влаштований концерт, який проходив під щільним прикриттям бійців МВД. В цей же час, Президією Обласної Ради, у репортажах місцевих телевізійних каналів, була зроблена заява до Президента України про «наведення порядку» в країні, який прозвучав як пряма підтримка кровавого вбивства людей.

Сьогодні ми ВИМАГАЄМО:

1.  Відставки Президента, який пішов на вбивства - вищий злочин проти свого народу, який не має прощення і строку давнини.
2.  Відставки керівника Дніпропетровської Обласної Адміністрації Колеснікова Д. і скасування всієї адміністративної вертикалі Президента у Дніпропетровській області.
3.  Складення депутатських повноважень депутатами членами Президії Обласної Ради за публічну підтримку злочину і заклику до його продовження.
4.  Від Служби Безпеки України та Прокуратури ми вимагаємо розпочати розслідування щодо незаконних озброєних злочинних угруповань, які приймали участь у провокаціях 26.02 2014 року біля будівлі ОДА у Дніпропетровську.
Ми, громадяни-власники своєї землі і держави, реалізуючи свою владу, дану нам самим Богом і гарантовану Конституцією, владу прямої дії, приймаємо рішення щодо припинення владних повноважень вищеназваних посадовців і пропонуємо їм піти у відставку і скласти свої повноваження добровільно на протязі 10 діб з дня отримання цієї вимоги.


Підписано учасниками Євромайдану-Січеслав

Немає коментарів:

Дописати коментар