- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 6 січня 2014 р.

До Дня народження Василя Стуса


Чому так істерично, принципово лакеї і холуї партії Регіонів ненавидять Василя Стуса? Ганна Герман навіть розказала з цього приводу дуже смішний, як їй здається, анекдот про галицькі гриби, які виросли не для москаля, мовляв, він їх не сіяв і не поливав, з натяком, що Донецьк не для Стуса.



Це з розрахунку на агресивну необізнаність свого електорату, але обізнані знають, що якраз Стус в Донецьку і сіяв, і поливав. Він там жив, учився, здобував вищу освіту саме в Донецькому університеті, чим його і прославив, бо поет-постмодерніст, екзистенціаліст європейського рівня.
Поета Стуса знає вся освічена Європа, і Ганна Герман освічена і знає, просто вона не хоче, щоб про це узнав її електорат, бо якщо узнає, то порозумнішає, а якщо порозумнішає, то більше не проголосує за партію Регіонів, а це місця у Верховній Раді.
Тобто, питання імені Стуса Донецькому університету набуває уже не політичного, а просто життєвого сенсу – власне, питання життя і смерті для партії Регіонів.
Стус справді не любив зрусифікованого  Донецька, студентські роки вважав трудними, а в автобіографічних нотатках сумував за справжньою, не Донецькою Україною. Чому ж Донецька Україна стала несправжньою і втратила свою національну ідентифікацію і свою національну гідність?
В 1929 році була створена Організація Українських Націоналістів (ОУН) і стала допомагати селянству опиратись процесу його знищення. Сталінському режиму це не сподобалось, і через три роки він організував в Україні відомий всім Голодомор 1932-1933 років. Українське селянство на Донеччині було практично знищено, а на територію, що вивільнилась, переселили пролетаріїв з Росії. Тепер вони розмножились, усілись, голосують за партію Регіонів і не хочуть давати імені Стуса Донецькому університету. Дух українства пропав – мета досягнута. За кожний голос, який не знає Стуса і тому голосує за партію Регіонів, холуї і лакеї з партії Регіонів здатні на все. Але і ми, патріоти-українці, також.

Будь українцем! Їдь на Майдан! Ставай на бій з Дияволом, і Бог переможе! Зробити це повинен ти. І недомога Твоя – спізнати долі ліпоту: Все презмагати стежку цю круту Від царства Сатани до царства Бога.

5 січня 2014 року Грудініна Наталія Миколаївна (0512) 42-92-73 063-976-56-17


Немає коментарів:

Дописати коментар