- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 23 січня 2014 р.

Проти українців збираються виставити армію

Влада продовжує доводити країну до масштабного кровопролиття, загострюючи ситуацію своєю непоступливістю та відсутністю заяв про складення повноважень. 

15 тис. внутрішніх військ та «Беркута» для неї виявилось недостатньо.
 

Тому, силовики з усієї України готуються до запровадження надзвичайного стану. Зокрема, офіцерів з військових частин Івано-Франківська вже тримають під Києвом на випадок введення надзвичайного стану. Про це повідомляє
Еспресо.TV.

За інформацією джерел, зі столиці надійшла вказівка всім офіцерам добиратися в Київ власним силами.

Нагадаємо, в ніч на 20 січня активісти Евромайдана заблокували виїзд з частин внутрішніх військ у Івано-Франківську та Калуші. У Львові активісти заблокували виїзд з частини.

У в'їзду в Рівне чотири автобуси і шість автомобілів внутрішніх військ були заблоковані активістами луцького Евромайдана.

В Одесі також активісти блокують частини Внутрішніх військ. У ніч на 20 січня о соціальних мережах з'явилася інформація, що одеських військовослужбовців підняли по тривозі, щоб відправити до Києва.



Немає коментарів:

Дописати коментар