- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 30 січня 2014 р.

Добкін став обличчям реклами "Беркуту" (ФОТО)

Добкін і харківські регіонали прийшли в облраду у футболках "Беркуту"
Губернатор Харківщини Михайло Добкін та депутати обласної раді від фракції Партії регіонів прийшли на пленарне засідання в чорних футболках з написом "Беркут" (фото: kharkivoda.gov.ua).


"Я сьогодні поділяю позицію фракції регіонів Харківської обласної ради і теж одягнув футболку з написом "Беркут", ми підтримуємо не тільки "Беркут", ми підтримуємо всі спецпідрозділи і всіх співробітників міліції, які сьогодні, ризикуючи своїм життям і здоров'ям, охороняють громадський порядок, не допускаючи варварів і вандалів до погрому державних будівель і установ", - сказав Михайло Добкін під час виступу на сесії, пишуть Українські новини.
Губернатор заявив, що "покидьки, які сьогодні ламають державне майно по всій країні, нічого в своєму житті не збудували, крім куренів, халабуд, а може бути, криївок про всяк випадок - тому, що ми їх туди заженемо з часом. Палити, ламати - це до себе, туди, в бандерштадт" .
Добкін: Палити, ламати - це до себе, туди, в бандерштадт (Фото: kharkivoda.gov.ua)
Він заявив, що Харківська обладміністрація працює в незвичному для себе режимі, в ній посилено охорону, розгорнуто пожежні рукави.


Немає коментарів:

Дописати коментар