- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 3 грудня 2013 р.

ЗАЯВА ДО ЛІДЕРІВ ОПОЗИЦІЇ


Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України

Ранок 29 листопада у Вільнюсі і ніч 30 листопада на Майдані продемонстрували антиукраїнськість Президента, керівника Київської міської адміністрації і Міністра внутрішніх справ.


Закликаємо членів Асамблеї, всіх підприємців 1 грудня бути в Києві і взяти участь у масштабній акції з вимогами відставки В. Януковича, В. Захарченка, О. Попова, кримінального покарання організаторів і виконавців побиття учасників Євромайдану.

Ми звертаємося до лідерів і депутатів парламентської опозиції, до всіх депутатів Верховної Ради, в кого залишилася хоч крапля совісті: ваша подальша робота спільно з політичною силою, що несе пряму відповідальність за зраду національних інтересів і за кримінальний злочин проти власних громадян, не матиме жодного сенсу, має всі ознаки колаборантства.

Складіть свої депутатські повноваження.

Це можна зробити двома законними способами: 1.Кожен депутат пише відповідно до ст.81 Конституції України заяву про складання своїх депутатських повноважень. 2.Кожен депутат офіційно залучається до складу керівництва,   правління  чи  ради підприємства,  установи,  організації,  що має на  меті  одержання прибутку, що відповідно до ст.3 "Закону про статус народного депутата" є несумісним зі статусом народного депутата. Після цього подається відповідна заява до суду, який згідно зі ст. 81 Конституції України має прийняти рішення про дострокове припинення депутатських повноважень.

На сьогодні не існує жодного законного органу державної влади. Ми маємо зареєстровані відповідним чином суб'єкти господарювання, але не існує ні судів, ні прокуратури, ні пенсійного фонду, ні податкової, ні міліції, які б відповідали вимогам Конституції України, Цивільного кодексу України, тощо.

У нас не існує законним способом обраного президента України, Верховної Ради України, законно створеного уряду України. Підстава для такого висновку — фіктивність територіальних виборчих комісій та ЦВК, яких за відсутності територіальних громад просто не було кому створювати. Будь-яка з цих злочинних структур створена з порушенням законодавства. Зокрема ЦВК створена за три місяці до вступу в силу закону про неї, а перша територіальна громада створена загальними зборами лише у жовтні 2011 року.

Тому єдиною законною владою на території України сьогодні є народ України, його представницьким органом — загальноукраїнський Майдан, а владою на місцях -  створені на території України загальними зборами територіальні громади.
Ми звертаємося до обласних рад та районних рад, де це можливо, з вимогою прийняти рішення про припинення діяльності суб'єктів господарської діяльності, а не органів виконавчої влади — облдержадміністрацій та райдержадміністрацій, створити облвиконкоми та райвиконкоми. Після цього, з'явиться законна підстава для створення за поданням виконкомів районними та обласними радами правоохоронного органу — міліції. Міліцію, що нас захищає, потрібно законним способом захистити і нам шляхом її законного створення.
Майдан має закликати усі села, селища, міста України до створення загальними зборами або зборами громадських представників законного власника своє держави — територіальних громад.
Знизу доверху ми повинні створити нову державу, свою власну державу.
Ми звертаємось до учасників Майданів України, політичних партій, громадських організацій, усіх небайдужих громадян України із закликом до встановлення у державі конституційного ладу.
Народе, стань владою у своїй країні!

Київ, 30.11.13
Голова Асамблеї ГО МСБУ                      Ігор Гурняк

Немає коментарів:

Дописати коментар