- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 28 листопада 2013 р.

Євромайдан-Січеслав: «Штірліц Дніпропетровської ОДА»


Тільки «талановита» людина з не аби якими розумовими здібностями може із мухи роздути слона, точніше – малочисельну акцію пропіарити на весь світ. Щира подяка невідомому герою - ПІАР-АСУ.


25 листопада 2015 року

Уявіть собі, працює такий собі непримітний ботан в Дніпропетровській ОДА, ранок якого починається зі Славня України та перечитування віршів Великого кобзаря, а по прибуттю на роботу він бачить навколо себе нудотні рила ригіАНАЛІВ. Заходить він за підписом до ригошефа і ледве стримується, щоб не плюнути в його паскудний писок та про себе «Слава Нації!» проговорює. Посміхається цей ботан своїм колегам -  однопартійцям свого шефа та й мріє помститися їм за пограбовану країну, знищене виробництво, деградацію в освіті та медичному обслуговуванні і так далі. Аж тут така нагода: шеф голову ламає, що ж його робити з отими двома десятками активістів, яким дуже хочеться до Європи? А тут і ботан з пропозицією: - «А ви порвіть їх «тітушками». Ніздрі шефа починають роздуватися як у скаженого пса та спрацьовує хижий інстинкт початку 90-х.
- А давай! Погоджується шеф і тут же вносить своє ім’я до переліку претендентів на намилену мотузку.

28 листопада 2013 року

Чухає  репу ригошеф, думає: «що ж його знов робити із проанонсованою черговою акцією», а тут знов, звідки не візьмись ботан з пропозиціями. «а  ви влаштуйте стихійний ринок на тому самому місці де бажають мітингувати «європейці». І нічого страшного, що дотримання санітарних норм не буде, нічого страшного, що заважатимуть пересуванню інших громадян торгівельні споруди, нічого страшного, що псуватимуть вигляд центра міста і приватної площі, головне – зірвати акцію».

До тих, хто  зібрався в зазначений час мітингувальників Євромайдану підсилається йолопкуватий судовий виконавець, який не чітко прочитує судову заборону, яка стосується всіх представників партій, громадських організацій та пересічних громадян, знаходитися в зазначених судом місцях аж до кінця року. Роспинається судовий деградоїд, намагається розлючений натовп в правоті судовій переконати, а ботан в теплім кабінеті руки потирає та з сірників «Смерть ворогам!» складає.

Анонс на 29 листопада 2013 року

   Організатори, координатори і активісти Євромайдану у Січеславі (Дніпропетровську) звертаються до всіх небайдужих та свідомих Громадян своєї країни. 

   29 листопада 2013 року, о 16:00 прийди на Європейську площу та підтримай Євромайдан у Дніпропетровську. Приходь сам,  приводь рідних, близьких та друзів.

Прийди відстояти своє право на краще життя, та право бути людиною!

Матеріал підготував і обіцяє написати більш об’ємний: Сергій Філіпенко

ФОТОРЕПОРТАЖ (ТУТ)

До кави: Повний варіант відео (не маю часу редагувати) з Євромайдану у Дніпропетровську 28.11.2013 року
А вас, Штірліц, я попрошу залишитися ...

Немає коментарів:

Дописати коментар