- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 26 листопада 2013 р.

Кривавий Євромайдан Січеслава

Побиття активістів в Дніпропетровську на Євромайдані: прес-конференція біля будівлі ГУ МВС в Дніпропетровській області 26.11.2013 року.

Не дивлячись на перепони і залякування з боку влади та міліції  – Євромайдану бути! 

   Активісти і координатори Євромайдану у Січеславі (Дніпропетровську) звертаються до всіх небайдужих та свідомих Громадян своєї країни. 

   28 листопада 2013 року, о 12:00 прийди на Європейську площу та підтримай Євромайдан у Дніпропетровську. Приходь сам,  приводь рідних, близьких та друзів.

Прийди відстояти своє право на краще життя!

Прямо зараз, посприяй максимальному поширенню цієї інформації.

Щира подяка.
                              Слава Україні!
                                                            Слава Нації!

Немає коментарів:

Дописати коментар