- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 25 листопада 2013 р.

Китайську загрозу перебільшують?

Саме такої думки дотримуються автори документальної стрічки „Китай: влада над світом?”. Фільм було знято у 2012 році російським режисером Леонідом Млечіним.

Анотація до фільму:

Світова економічна криза призвела до того, що китайський капітал ринув в західні економіки. Захід благає китайців купувати якомога більше, щоб врятувати світову економіку.


Китайці звикли покладатися на західноєвропейський і північноамериканський досвід. Китайській еліті здавалося, що західні економісти володіють сакральними знаннями. Крах американського і європейського ринків на тлі китайських успіхів зруйнували цю магію. Нинішні керівники Китаю більше не потребують чужих порад.

Скачати або переглянути фільм онлайн можна перейшовши за посиланням:



Приємного перегляду.

Немає коментарів:

Дописати коментар