- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділя, 24 листопада 2013 р.

Євромайдан – Дніпро

 
Сьогодні, 24 листопада 2013 року, в Дніпропетровську розпочалася безстрокова акція «Євромайдан – Дніпро». Акція проходить під державними прапорами України, а також прапором Євросоюзу.


Напередодні у соціальних мережах розповсюджувалась інформація до всіх небайдужих та свідомих громадян: «Всі, хто ще не поїхав на Майдан у Київ, але готовий заявити свою позицію, приходьте на Європейську площу.
 Запрошуйте всіх своїх друзів, беріть теплі речі та гарячі напої. Швидко розходитися не збираємося :)

На цей момент у Дніпропетровську на Європейській площі близько 2000 осіб.









Як повідомляють очевидці «ВКонтакт»:

Спільнота «Лелека»
Дніпропетровськ.

Вишикувалася величезна черга людей, котрі бажають дати гроші для активістів євромайдану.
Пролунали слова "ану покажіть які ми українці!!!
Кидали й по дві гривні й по 20.
Люди із-за черги люди почали просто передавати гроші як в "маршрутці".
Вразило що люди не бояться що їхні гроші "примутять".



Немає коментарів:

Дописати коментар