- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділя, 17 листопада 2013 р.

ДОПОМОЖІТЬ ЗГВАЛТУВАТИ ДРУЖИНУ - КРАЇНУ?!


Трохи ліричних спостережень: звернув увагу, як в цьому році золотий килим осені нещадно перетворив на руду багнюку кволий осінній дощик.

Аксіома — твердження, заперечення якого заперечує логічне мислення: чи відомо вам слово з подвійною літерою «Щ»? Це слово – пАкраЩЩення!


«Не стій – до дій!»: не можна сидіти і спостерігати за тим, як нищать Україну. Кожен мусить перетворитися на ту маленьку крапельку - частинку життєдайного потоку, який змиє в клозет історії це геноцидопАкраЩЩення разом з рейхформаторами, як дощ пожовкле листя.

СПОГАД

   Змішані почуття залишилися у мене після останньої акції «Євроінтеграції, бути!», яка відбулася в Дніпропетровську 14 листопада.
   Вже в тролейбусі по дорозі додому мимоволі згадав на мій погляд цікаву дискусію, яка відбулася у мене в літку цього року.
   Отже, по-суті. Порпаюсь я у себе в гаражі, перекладаю різний непотріб з одного місця на інше, коли підходить до мене охоронник нашого гаражного кооперативу і за сумісництвом – сусід по гаражу. Привітався. Побачивши один з вищезгаданих непотребів, а саме – виготовлений мною колись  власноруч агітаційний плакат  одного з кандидатів у президенти, розпочав жваву дискусію.
   «Я бЫвшЫй ваєнЫй. В сваьо врємя паєзділ па міру. Многа чєво увіділ. Нада нам іті в Європу, а вЫ, с вашЫм Тягнібоком, нам мєшаєтє», - випалив він як з гармати.
   Я не став себе навантажувати поясненнями про те, що Тягнибок - не мій, та про те, що плакат залишився мені на згадку про колишню альтруїстичну агітаційну роботу «за ідею», довіреною особою даного кандидата у президенти на теренах Західного Донбасу. Не став, бо мені дуже добре відомий даний типаж «людиносовка», який формує свій світогляд в залежності від наявності та кількості грошових знаків, але найгірше те, що ця істота має право голосу. Я вирішив посмакувати побачивши перед собою «говорящєго угрАфіна» з величезною відмітиною диявола – родимою плямою розміром з кулак на його боці – яскравим свідченням колишніх родинних гріхів його пращурів.
   Знаючи про те, що зазвичай оперативна пам’ять подібних індивідуумів складає максимум 2 Гб, з яких 1,5 Гб зайняті фільмом «Афоня» або «Любовь і голубі», а решта вільного простору - програмою «гдє бЫ украсть і чего бЫ пажрать», я зробив наївно здивований вигляд і без оптимізму сказав: «Це ж прийдеться їхні мови вивчати».
   Не знаю, чи то аномальна літня спека, чи то моє попереднє питання змусили цю істоту замислитися і  відчути переваги «української окупації». А я, тим часом, вирішив розвинути і закріпити успіх попросивши його назвати бодай п’ять значних переваг європейської інтеграції. Все, що він зміг з себе видавити, було питання: «А тЫ за каво?».
   Мені довелося пояснити своє ставлення до подібних експериментів над людством (браков по рАщьоту) через створення будь-яких штучних союзів для нівелювання етнічної ідентичності окремих націй і народів. Раніше, я викладав свої окремі думки в статті «ЩОДЕННИК ПАТРІОТА», отже порадив йому її прочитати.
   Не отримавши підтримки і довівши свою «флешку» в 2 Гб (жалюгідну подобу мозку) до «глюку» він вже збирався йти. Та я не міг його відпускати без останнього «подарунку» - питання: - «Ви із своєю дружиною гукаєте сусіда, коли збираєтеся робити дитину?».
   Неочікуваний поворот розмови та дотепний образний приклад змусили повернутися тугодума у затінок біля мого гаражу та продовжити пізнавальну бесіду. До речі, у мене з цього приводу сумнівів і не виникало, я вже казав, що дуже добре знаю психотип подібних мосКАЛОіндивідуумів.
   Колись, довелося мені попрацювати з подібною безхребетною істотою «у відставці» – колишнім адютантом генерала. Так от, Калігула, з його середньовічними оргіями, нервово курить за рогом. Те, що вони витворяли в саунах з радистками та кухарками змусило б почервоніти знаних режисерів і акторів німецьких порнофільмів.
   Миколка – адютант-прапорщик, собі хатинку встиг хапнути, дочці – квартиру з повним «фаршем», а його дворовий пес і досі від одного вигляду НАТОвської тушонки біжить за кубло, блювати – переїв свого часу, бідалага. Наші хлопці з роботи у нього камуфляжні костюми для рибалки та походів купували, казали про той ріг достатку, який він їм необережно показав підбираючи потрібні кожному розміри військового одягу та взуття. Навіщо людині двадцять ящиків з протигазами в сараї – для мене загадка, це ж не памперси, кожного дня вдягати новий!?! І ось таке ГМО в 45-ть вийшло на пенсію повне сил та здоров’я, отримує пенсію на рівні шахтарської і регулярно ходить на вибори, голосувати за «правєльних» кандидатів, попередньо узгодив кандидатуру зі своїм вже колишнім керівником – звичка знАєтєлі (на календарі тоді був 2004-й з трьома турами).
   Отже, повертаючись до барана, який ще й досі стоїть у затінку біля гаражу та переварює інформацію не знаючи, як її ідентифікувати, чи то як образу, чи то як корисну пораду (про дружину та сусіда). І скільки їх таких зараз в Україні паєздівших в сваьо врємя па сАюзу і па странам соцлагєря, «осівших» в мАлАроссії та отримавши громадянство, але ментально залишившись мосКАЛОЇДАМИ.

   Образно я почав, образно і продовжував:
Любити можна борщ з часником та пампушками, кохати – Батьківщину (країну) та дружину у шлюбі. Від шлюбу, народжуються повноцінні діти – НАЦІОНАЛІСТИ-ПАТРІОТИ, а від брАкА-союза – по-пушкінськи: «рАділа царіца в ночь нє то сына, нє то дочь; нє мышонка, нє лягушку, а нєвєдому звєрюшку». Потім, «нєвєдомЫ звєрюшкі» отримують право голосу, вільного пересування та визначення політично інтеграційних питань країни, яку вони не вважають батьківщиною. Більше того, насаджують свої плебейські звичаї.
   На останок я йому порадив перетворити його квартиру на гуртожиток або прохідний двір та дозволити квартирантам в будь-який час ґвалтувати його дружину-країну, якщо сам він не в змозі її кохати.
   Можливо жорстоко по відношенню до істоти, яка звикла думати шлунком та тільки тупо виконувати чиїсь накази, але, на мій погляд, образно-фігурально дотепно і зрозуміло.
   Після останньої поради він пішов геть зі словами: «с тАбой вААбщє нєвАзможнА рАзгАвАрівАть, бАндєрАвскій фАшЫст».

«Позбавлятиме» мосКАЛОЇДОВ права голосу в Україні: Сергій Філіпенко

Немає коментарів:

Дописати коментар