- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 9 жовтня 2017 р.

Актуально в преддверии отопительного сезона

Правила оказания услуг с централизованного отопления …., утверждены ПКМУ № 630 (в редакции от 30.08.2017 года). Пункт 12. При установке домовых средств учета тепловой энергии потребитель оплачивает услуги в соответствии с их показаниями пропорционально отопительной площади квартиры при условии осуществления собственником или балансодержателем (у нас это горисполком) мероприятия по утеплению мест общего пользования дома. Если такие мероприятия не проведены, то потребитель за места общего пользования не платит!!!

Документ 630-2005-п, чинний, поточна редакція — Редакція від 30.08.2017, підстава 633-2017-п
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ   ПОСТАНОВА від 21 липня 2005 р. № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення»
12. У разі встановлення будинкових засобів обліку теплової енергії споживач оплачує послуги згідно з їх показаннями пропорційно опалюваній площі (об'єму) квартири (будинку садибного типу) за умови здійснення власником, балансоутримувачем будинку та/або виконавцем заходів з утеплення місць загального користування будинку.У разі нездійснення таких заходів споживач не сплачує за опалення місць загального користування будинку.

Ирина Нестеренко

Немає коментарів:

Дописати коментар