- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 17 січня 2017 р.

ПРИЙМАЛЬНЯ АНДРIЯ ДЕНИСЕНКА. ШУКАЛИ ДОПОМОГИ - ОТРИМАЛИ ЗНУЩАННЯ. АБО "ЩО ВИ ХОЧЕТЕ ВIД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА?"

Група захисту будинку № 130 ж/м Перемога (в яку входить моя знайома) звернулася до громадської приймальнi Андрiя Денисенко (телефони приймальнi 0508238971; 0986340616) по допомогу з питання незаконного створення ОСББ групою осiб.

Доводим текст звернення.
Група активiстiв захисту будинку № 130, набережна Перемоги, м.Днiпро, знаходячись в повному відчаї, маючи останню надію,просить Вас,шановний пан Андрiй, термiново розслiдувати факти злочинної бездiяльностi полiцiї м.Днiпро по наших зверненнях з приводу незаконного створення ОСББ, пiдробки документiв ,залякування i погроз.Тому що часу залишилося дуже мало.

Почалось все з незрозумiлих "посидiлок на лавках" пiд пiдъїздом цих 8 осiб:
1)Калачнюк С.Р.
2)Козенцова В.М.
3)Бабенко С.В.
4)Чернецька Є.М
5)Палагина Н.К.
6)Iльницький Д.Ю.
7)Огнев О.О.
8)Кузика С.С.
якi назвалися активiстами якi будуть створювать ОСББ i керувать їм. В бiльшостi люди були проти, зазначенi особи нiякого плану дiй запропонувать не могли, поводили себе грубо, брутально, доходили до матiв, до образ людей. Пiсля цих "посидiлок" ми зоспокоїлись бо думали питання вирiшено, знято з повiсткi дня. Але ми дуже помилялись. При повнiй вiдсутностi загальнобудинкових зборiв, обговорення i затвердження "керiвництва ОСББ", обговорення i затвердження статуту, абсолютно негласно, закрито вони зареєстрували ОСББ 07.10.2016 року. Ми про це дiзнались випадково на початку листопада i почали вимагать скасування цього рiшення з властних структур нашої держави. Ми звертались до Кабiнету Мiнiстрiв, Мiнiстерства Юстицiї, Урядового контактного центру, ГПУ, МВД, СБУ, тощо. Всi нашi звернення вiдправили до нацполiцiї Днiпра. Реакцiї - не якої, нi повiдомлень, нi розгляду, нiчого.

Нарештi через мiсяц (а звернень було близько 10) нашому дiльничному Баширяну Самвелу Юрiйовичу дали наказ перевiрити факти фальшування при створеннi ОСББ. Вiн трохи порозмовляв з людьми, дiзнався про пiдробки пiдписiв, мертвих душ вписаних в голоси "за", i тому подiбне, повiдомив нас що вiдкрита карна справа за статтею "Пiдробка документiв". 14 грудня 2016 року до нас приїздило телебачення 34 каналу, пiд час цiєй акцiї поплiчники "так званого ОСББ" погрожували нашим активистам, декiлька разiв згадували про можливi вибухи в нашому будинку, а невiдомий чоловiк погрожував одній активістці (моїй знайомiй) посадить її як терористку пiсля вибухiв. У нашому будинку электричнi плити, вибухать нема чому, як що не робить це зумисно. Найбiльш погроз було адресовано їй того що за її зверненням почалось розслiдування. З приводу погроз вибухами вона викликала патрульну полiцiю яка спочатку не хотiла їхать, а по приїздi поморозилась, заяву i пояснення у неї взяти не захотiли, довго розповiдали як писать заяву дiльничному, або слiдчому. З приводу цих погроз вона зверталась 14.12.2016 року на "гарячу лiнiю" СБУ, i за порадою СБУ, на "гарячу лiнiю" Нацiонльної полiцiї у Києвi. її скаргу зафiксували i там, i там, пройшло бiльше двох тижнiв, реакцiї нiякої. Бiльше того, дiльничний Баширян С.Ю.вiдмовляється з нами сiлкуватись, надати iнформацiю де находиться карна справа, хто нею займається,тощо. З нами бiльше нихто не зв'язувався не спiлкувався ,дiяльнiсть "так званой ОСББ" не призупинено через порушення карної справи, тобто знов все зникло .А шахраї дiють далi, призначають на 15.01.2017 року збори на яких будуть пiдвищувать квартплату, що ще - невiдомо, а наступнi збори планують аж на 28 жовтня 2017 року. Це у ОСББ, де все вирiшують збори!

У статутi вони записали примусове виселення з квартири при боргу десять тисяч гривень, примусове вiдiмкнення всiх комунiкацiй, як що їм забажається, карна вiдповiдальнiсть за порушення статуту,примусовi будинковi роботи i тому подiбнi жахiття. I зробить це їм буде дуже легко: у нас 12-поверховий будинок на березi Днiпра, бiля коси, що є зона вiдпочинку мiста, 7 корпусiв, по 2 пiд’їзди в кожному, велика кiлькiсть беззахистних i зовсiм бiдних тепер пенсiонерiв на яких можно розвiсити кредити якi вони планують брать. Сплатити тисячнi платiжки ми не зможемо, пiсля цього - примусове виселення, вiдбирання нерухомостi, а ми - бомжi. Тому ми намагаємся боротися з цим жахом, але всi нашi звернення зникають, як у безоднi, у нацiональної полiцiї Днiпра.

Хто винен у кришуваннi злочинних дiй? Де дiлась карна справа, про яку повiдомляв дiльничний? Коли припиниться корупцiя, покривання злочинцiв, порушення наших прав? Ми люди, а не раби, не худоба яку можно продавати. Ми вимогаємо покарання винних у вказаних корупцiйних дiях, розслiдування карної справи, про яку нам повiдомляли, захисту наших прав i справедливостi. Дуже сподiваємся, що нарештi нас почують i захистять.
Після того як звернення було отримано, з початку подзвонила з приймальнi Денисенко якась дiвчина, не представилась, розмовляла грубо, а 16.01.2017 року з тiєї приймальнi подзвонив чоловiк, який представився Хоботом (телефони 0961480741;0504802375), який займається питаннями створення ОСББ з 1998 року. Люди зрадiли, думали що допоможе, але факти беззаконня, пiдробки документiв, вiдсутностi загальних зборiв, обговорень, затверджень, виборiв вiн, смiючись, назвав неконструктивними, сказав що вiн допомогав цим людям у створеннi ОСББ i все одно альтернативи ОСББ немає. На вiдповiдь, що ми хочемо щоб усе було зроблено законно i чесними людьми казав: "А що ви взагалi хочете вiд народного депутата"? I на вiдповiдь, що якщо вiн народний депутат то шукаємо допомоги просто засмiявся i став нам бажать здоровья, благополуччя.

Дивно чому такi люди працюють у громадськой приймальнi. У моєї знайомої, немолодої, хворої жiнки, що це все вислуховувала, сталася гипертонична криза. Я як лiкар надавала їй допомогу. 

Жахливо замiсть допомоги отримать знущання, жахливо чуть таку бездушнiсть, жахливо спiлкуватись з такими нелюдями. Маючи такий жахливий досвiд не радимо звертатись у цю приймальню. Бережить здоров'я.


Фейсбук. Олена Шаева

Немає коментарів:

Дописати коментар