- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 20 березня 2016 р.

Рандеву в СБУ. У Дніпропетровську активістів ГО викликають до СБУ

В Дніпропетровську актив громадської організації „Євромайдан-Дніпро”, у повному складі, викликають до Управління Служби безпеки України в Дніпропетровській області. Про це, на своїй сторінці у мережі „Фейсбук”, повідомляє один з координаторів організації Микола Кожушко.

В телефонній розмові пан Кожушко підтвердив, що в понеділок 21 березня весь актив організації запросили для співбесіди до Управління СБУ.

Співбесіда, швидше всього, матиме роз’яснювально-профілактичний характер, бо раніше, в місцевих засобах масової інформації, з’явилося повідомлення іще однієї постмайданівської організації-конкурента „Майдан Січеслав-Дніпро”, відносно звинувачень їх лідера Віктора Романенка у співпраці з різними одіозними особистостями, а також спецслужбами сусідньої держави.

Яке ж було наше здивування, коли виявилося, що спецслужба запросила Віктора фактично на ... допит! Однак, за словами нашого лідера, після доволі неприємної розмови з офіцерами стало зрозуміло, звідки вітер дме і хто замовник подібних зустрічей. Але почнемо з іншого.
На жаль, нашим «товаришам» з ГО «Євромайдан Дніпро», як довелося переконатися, цивілізований підхід не указ. Ні, вони ще не розучилися писати. Більш того – навіть нашвидкуруч накрапали безграмотно написаний пасквіль для СБУ, в якому примудрилися пов'язати ім'я Віктора Романенка з сином Кавказьких гір Красновим – нібито замовником акції, яку провели наші активісти біля 34 телеканалу. Що стосується решти...
Спочатку заява від ГО «Євромайдан Дніпро» напевно викликала регіт серед працівників української спецслужби (але вони повинні були реагувати). Це ж треба було додуматися написати про те, що лідер нашої громадської організації мало не разом з Медведчуком, імперським ФСБ і самим Найтемнішім. Хоча достатньо лише почитати статті на нашому сайті, щоб зрозуміти: того ж Краснова наші активісти люблять так, як собака дровиняку” – зазначено в матеріалі ГО „Майдан Січеслав-Дніпро”.

Милі сваряться – тільки тішаться! А ми – відстежуємо ситуацію та інформуємо громадськість. Далі буде...


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Немає коментарів:

Дописати коментар