- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

Стерти оскал: перша сесія новообраної Дніпроміськради зірвана фракцією Самопомочі (відео та фото)



Сьогоднішню першу сесію новообраної Дніпроміськради VII скликання було зірвано демаршем фракції політичної партії «Самопоміч».


Після вступного слова голови ТВК Валентини Панкуліч, слово взяв депутат, глава фракції Самопомочі адвокат Артем Хмельников, який зазначив, що діяльність новообраної ради має відбуватись з чітким дотриманням Конституції та законів України. Лідер Самопомочі запропонував створити президію з представників всіх представлених в раді політичних сил, поки народний депутат Борис Філатов не склав свій депутатський мандат і тимчасово не може виконувати функції міського голови, а також головувати на засіданнях ради. Після того як цю пропозицію було проігноровано, фракція в повному складі, а також депутати інших фракцій, полишили сесійну залу, а Борис Філатов складав присягу під вигуки «Ганьба!» від обурених представників громадськості.


Матеріал підготував : Сергій Філіпенко


P. S. Цього разу, все буде більше ніж по закону… тисячі смертей українців зобов’язують…




















1 коментар:

  1. А почему нет фотоснимка свиноподобной дуры, громче всех кричащей из середины зала?

    ВідповістиВидалити