- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 21 серпня 2015 р.

ЛАЙКА, СВАРКИ, ШТОВХАНИНА – ДЕКОМУНІЗАЦІЯ В ДІЇ (відео та фото)

Аби дізнатись справжню соціологію тотальної недовіри сьогоднішньої «влади», треба прийти на пів години раніше і досидіти до кінця громадських слухань, відносно втілення «в життя» закону про декомунізацію.

   Сьогоднішня «влада», яка тримається на багнетах армії країни агресора, нагадує олігофрена з сірниками біля діжки з бензином. І в тому жахливому економічному і енергетичному стані, до якого вони довели країну за останніх півтора роки, вони проводять рейхформи направлені на подальший розкол суспільства. Люди, не «не бажають» перейменування своїх топонімічних координат – вони налякані, і розуміють, що весь фінансовий тягар декомунізації ляже на їх плечі вантажем зайвих фінансових витрат. Другий основний фактор «небажання» полягає в тому, що з існуючим високим рівнем рейдерства в Україні і аморфністю судової і правоохоронної систем, подібні «новшества» сприймаються як черговий переділ власності. Потім доводь, що це твоя власність.
   Люди погрожують судами, які вони безперечно виграють. Бо у відповідності до статті 7. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», місцевий референдум є формою вирішення територіальною громадою питань місцевого значення шляхом прямого волевиявлення. Предметом місцевого референдуму може бути будь-яке питання, віднесене Конституцією і законами України до відання місцевого самоврядування. Рішення прийняті місцевим референдумом, є обовязковими для виконання на відповідній території. Отже, перейменування місцевої топоніміки – це питання місцевого самоврядування, а не «кулявлобих» президентів, парламентів чи кабмінів.
   Йдучи на слухання, за тридцять метрів до будівлі Ленінської районної ради, розглядаючи рекламні борди на штабі Борькі-укропа, ледве не провалився у відкриті комунікаційні люки.
   Кажете немає чим зайнятись??? Займіться економікою через відродження виробництва і імпортозаміщення…

Більше деталей про подію у фото- та нередагованому відеозвіті.


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко




















































ДЕКОМУНІЗАЦІЯ, АЛЕ З ПОЧАТКУ - ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ

3 коментарі:

  1. ДЛЯ ІСТОРІЇ )))
    • Андрій Бут Характерно, що Ви висловлюєте свою думку в унісон зі ставлениками ахмєтових, пінчуків, які грабують трударів. На громадських слуханнях в Індустріальній районній раді депутат Верховної Ради Безбах щось теревенив проти перейменування нашого міста, посилаючись на думку його мешканців. Краще б передав своєму господарю Пінчуку їхню думку про необхідність підвищення зарплати своїм робітникам до 2000 доларів, сплати всіх необхідних податків, а не приховування прибутків від оподаткування на оффшорах, виконання екологічного законодавства. Наші пращури, на честь яких необхідно перейменувати наше місто та вулиці, не стали б терпіти , як Пінчук зі своїми приспішниками краде в приватну власність заводи, знущається зі своїх робітників, перекладає бюджетні проблеми на трударів, засмічує повітря та воду. Давно б порубали! Ми, звісно, за мирні форми боротьби з цими паразитами: створення вільних профспілок, страйки. P.S. Вчорашній пікет тривав довше, ніж я гадав. Тому, я не пішов на громадські слухання в Ленінській райраді. 26 серпня не піду на громадські слухання в Красногвардійській райраді, адже буде мітинг-збори біля Південмашу. Вважаю що головне- боротьба за інтереси трударів. Тому, й на громадських слуханнях в Жовтневій та Індустріальній райраді я виступав за те, щоб трударі боролися за свої права, беручи приклад з наших славних пращурів, на честь яких має бути назване місто та вулиці.
    Подобається • Відповісти • 10 год


    Сергій Філіпенко Пане Андрію, мабуть тема місцевого самоврядування надскладна для Вашого розуміння, але це є фундамент – основа-основ справжньої демократії. Існує таке поняття як воля народу і з цим не можна не рахуватись. За законами фізики, сила дії дорівнює силі протидії. Ви хочете все, через коліно, не враховуючи принципу бумеранга. А він (бумеранг), має властивість повертатись і бити влучно проміж очей. Ви, хочете спровокувати народні бунти? А взяти на себе відповідальність, готові?
    Різниця між нами: я – прагну зберегти державу, а Ви – хочете її бездумно знищити. Тому Ви і підхоплюєте кожну ідіотську ініціативу антиукраїнської влади, а відповідно, працюєте на внутрішню окупацію.
    Подобається • Відповісти • 4 год

    ВідповістиВидалити
  2. Андрій Бут Ваші балачки про місцеве самоврядування точнісінько відповідають опівській демагогії. Я вже достатньо добре обрунтував потребу перейменування нашого міста. Слава Богу, що до влади, нарешті, дійшло те, за що я виступав 25 років тому. Характерно, що , на відміну від мене, вчора Філіпенко пішов не на пікет на захист трамвайників, а на громадські слухання в Ленінській райраді, щоб потім облаяти у вілкулівському дусі патріотичні зміни. Не забудьте змінити назву блогу та розмістити на видному місці опівський прапор. P.S. Скільки Вам, Сергіє, платить Вілкул за систематичну підтримку його та його ідей?
    Подобається • Відповісти • 1 год. • Відредагований

    o
    Сергій Філіпенко Пане Андрію, Ви відмовляєтесь від дотримання чинного законодавства? Ви втомилися від балачок про місцеве самоврядування в українському конституційно-законодавчому полі? То може Ви СЕПАРАТИС?
    Подобається • Відповісти • 1 год.


    Андрій Бут Я за єдину політику українізації та українського національно-культурного відродження, яка має проводитися централізовано, проти створення феодальних князьків-феодалів, які проводитимуть політику знищення всього українського. Наше законодавство схвалювалось на догоду олігархів та потребує змін.
    Подобається • Відповісти • 1 год.

    o
    Сергій Філіпенко Пане Андрію, я правильно Вас зрозумів в прагненні термінових законодавчих змін? Тобто Ви підтримуєте той норманський і мінський формати в контексті кремлівського впливу щодо змін існуючої Конституції? Тоді Ви - рука Кремля! Телефоную на гарячу лінію СБУ!

    ВідповістиВидалити
  3. Андрій Бут Разом з вілкулом узгоджуйте , як вам трактувати законодавство та виступати проти України. Мені не такі шістки вілкулів намагалися закрити рот. Марна спроба.
    Подобається • Відповісти • 1 год.


    Андрій Бут Щось мені взимку 2013-2014 року Смола розповідав про вашу співпрацю з режимом Януковича. Ви даєте дедалі більше аргументів щодо правдивості його слів.
    Подобається • Відповісти • 57 хв


    Сергій Філіпенко Факти, в студію!
    Подобається • Відповісти • 28 хв


    Андрій Бут Я не злопам`ятний, але... Будьте чемним.
    Подобається • Відповісти • 24 хв

    o
    Сергій Філіпенко Це факти?
    Подобається • Відповісти • 22 хв


    Андрій Бут Фактів та висновків щодо Вас безліч, але я не вважаю своїм громадянським обов`язком їх оприлюднювати. Маю багато корисніших українському трудовому народу та цікавіших мені особисто справ. Коли б ви були на місці Порошенка, Яценюка, Резніченка, було б варто приділити вам більше часу.
    Подобається • Відповісти • 17 хв

    o
    Сергій Філіпенко )

    ВідповістиВидалити