- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 2 квітня 2015 р.

ДНІПРОПЕТРОВСЬК: МАРШ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ (прес-конференція)

Сьогодні, 2 квітня 2015 року, відбулася прес-конференція організаторів Маршу соціальної справедливості в якій прийняли участь начальник штабу ГО «Євромайдан-Дніпро» Ігор Руденко, керівник обласної організації Всеукраїнська профспілка «Українська солідарність» Ігор Токовенко та координатор ГО «Громадський комітет по боротьбі з організованою злочинністю та порушенням прав громадян» Андрій Бут.

Учасники прес-конференції розкритикували роботу центральних та регіональних органів влади, які призвели до погіршення життя пересічних громадян та наголосили на тому, що координаційною радою Маршу соціальної справедливості прийнято рішення продовжувати боротьбу до задоволення усіх висунутих першим Маршем вимог, включаючи:

- скасування рішень про підняття тарифів на ком.послуги;
- скасування рішення про підвищення цін на проїзд;
- погашення заборгованості перед трудовими колективами;
- введення прогресивної системи оподаткування;
- повну деолігархізацію влади.

Враховуючи бездіяльність центральних органів влади та імітацію підтримки вимог протесту з боку місцевих органів влади, також прийнято рішення вимагати негайної відставки антиукраїнського уряду Яценюка А.П., голови НБУ Гонтаревої В.О. та переобрання виконкому Дніпропетровської міськради.
Нагадаємо, що другий Марш соціальної справедливості розпочнеться в суботу 04 квітня о 12:00 біля залізничного вокзалу і завершиться о 13:00 мітингом на площі перед міськрадою.

Прес-реліз: Андрій Бут

Відеоблок + фоторепортаж: Сергій Філіпенко







1 коментар:

  1. лица ... как в песне ДзиДЗо - ТО ПИ.ДЕЦЬ называется
    Марш мошенников и олигофренов назовите Это точнее (а ТОковенко младший тоже из интересной семьи политТехнологов - разводил для єлектората
    я фигею с Этих "лиц"

    ВідповістиВидалити