- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 9 березня 2015 р.

ШЕВЧЕНКОВЕ ВІЧЕ в СІЧЕСЛАВІ (відео та фото)

Сьогодні, 9 березня 2015 року, дніпропетровці відзначили чергову 201-шу річницю від Дня народження Великого кобзаря Тараса Григоровича Шевченка (1814-1861).

Патріотична громада міста зібралася на 12-ту годину біля пам’ятника «молодому» Шевченку де відбулося невеличке Народне віче.

На Віче були підведені підсумки часу, що минув з моменту подій Революції гідності та річниці «діяльності» теперішньої влади, яка за рік свого «царювання» спромоглася знищити, зруйнувати та знекровити Україну.

Підсумком Віче стало загальне бажання поновлення та проведення традиційних недільних Народних віче в Дніпропетровську.

Найближче Народне віче відбудеться в неділю, 15 березня 2015 року о 12:00, на майданчику біля пам’ятника «молодому» Шевченку. Запрошуються всі бажаючі.

Разом ми – СИЛА! Разом ми – ГРОМАДА!
           Слава Україні! Слава Нації!

Більш детально про подію в відеозвіті та фоторепортажі.


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко
   





































































Немає коментарів:

Дописати коментар