- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 9 травня 2014 р.

Парад «Безсмертного полку» в Дніпропетровську


Сьогодні 9 травня 2014 року  Дніпропетровськом прокрокував «Безсмертний полк». Учасники ходи несли виготовлені таблички з світлинами своїх близьких і рідних, які  загинули на фронтах Другої Світової. Захід відбувся з меншою помпою та був  менш чисельний ніж торік, але саме він претендує стати традиційним для Дніпропетровська.


Обійшлося без провокацій та сутичок. Цей народ розумніший за тих політиків, яких він обирає та які його весь час  намагаються розділити.




Матеріал підготував: Сергій Філіпенко
    ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ВСІМ ЗАГИБЛИМ!

Немає коментарів:

Дописати коментар