- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 23 січня 2014 р.

ІМБІЦИЛОКРАТІЯ


Як нам стало відомо, їм’я одного з дніпропетровських тітушок, які активно заважали проведенню мирної акції протесту під стінами Дніпропетровської обласної ради 23 січня 2014 року – Олександр Македонський.



Чи то лаври та славетні перемоги його стародавнього тезки, який дійшов переможним маршем через Персію до Індії, чи то елементарна невихованість з дитинства, чи то звичайна ментальність окупанта змусили цього «героя» словесного жанру  ображати учасників мирного мітингу.


Звісно ж, можна себе вважати героєм вигукуючи з-за спин правоохоронців образливі слова на кшталт: «БИДЛО», «ЗАКРИЙТЕ РТИ» та таке інше. Але нам чужинського не треба. Отже, повертаємо вам ваші образи  за непотрібністю:

Немає коментарів:

Дописати коментар