- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 23 лютого 2016 р.

У мережі з’явилася інфа про шоколад «Рошен» з георгієвською стрічкою

Навздогін за інформацією про виробництво Липецькою кондитерською фабрикою «Рошен» шоколаду із зображенням Путіна, в мережі з’явилася інформація про появу нової серії гіркого чорного класичного шоколаду з георгієвською стрічкою та написом «С Праздником 23 февраля».

Різнокаліберні «порохоботи» в мережі вчинили ґвалт про те, що це черговий фейк, і навіщо розповсюджувати подібну брехню.
Цікаво, а чи знають вони достеменно, що сьогодні відбувається, наприклад, у зоні так званої АТО? Не знають.

Отже не робіть жодних висновків, як «за» так і «проти», а просто уявіть собі «гіркий класичний» смердючий присмак даного «чорного» виробу та не купуйте цю продукцію в Україні... Не фінансуйте війну!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар