- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 1 липня 2020 р.

ВОПРЕКИ СЦЕНАРИЮ МИРОВОЙ ЗАКУЛИСЫ

ПРИЧИННО-СЛЕДСТВЕННАЯ СВЯЗЬ СЕГОДНЯШНИХ СОБЫТИЙ:
1. В Германии в результате массовых демонстраций — Ангела Меркель не смогла сдержать данное БГ слово протащить через парламент закон о принудительной вакцинации (хотя закон этот — она самолично подала в парламент). Текст закона, под давлением протестующих немцев против принудительной вакцинации, - пришлось изменить и убрать из него все, что касается обязательной вакцинации. БОЛЬШОЙ ПЕРВЫЙ СБОЙ ПЛАНА.

2. В Америке - Гейтс проиграл В СУДЕ народу США свой иск об обязательной вакцинации. ВТОРОЙ ОГРОМНЫЙ ПРОКОЛ в ПЛАНЕ
3. Италия открывается для КУРОРТНИКОВ ИЗ ЕС 3.6.2020 с растущим скандалом вокруг фальшивой смертности и с невозможностью теперь уже протащить через парламент закон о принудительной вакцинации, не смотря на обещания премьер министра Италии, данное по телефону БГ. ТРЕТЬЙ ОГРОМНЫЙ ПРОКОЛ В ПЛАНЕ.
4. Петиции с требованием расследовать деятельность фонда Гейтса набрала более 3 миллионов человек. — вообще не предвиденная ситуация.
5. Не происходит все по сценарию: «Сидят дома в запрети 18 месяцев и ждут спасительную вакцину». ПРОКОЛ ПЛАНА
6. Растут массовые протесты против обязательной вакцинации повсюду. - вообще не предвидено
7. Трамп полностью разрывает отношения с ВОЗ, публично называя ее - никому не нужной, аффилированной Гейтсу и Китаю - структурой.
Поэтому и начали действовать уже грубо и активно. Показательная смерть афроамериканца (базовый американский национальный конфликт с 18 века) — виртуальная смертность уже не используется. Коленопреклоненные полицейские, походы на Белый Дом и с заявления прессы Родшильда о том, что Трамп мешает новому общественному порядку:
ВСЕ ЭТИ ДЕЙСТВИЯ — ОРГАНИЗОВАНЫ, ПРОПЛАЧЕНЫ И ПРОДУМАНЫ СЕРЬЗНЫМИ СПЕЦИАЛИСТАМИ КОЛЛЕКТИВНОГО УПРАВЛЕНИЯ МАССАМИ, ЗНАЮЩИМИ, НА КАКИЕ БОЛЬНЫЕ ТОЧКИ НАДАВИТЬ, ЧТО БЫ ЛУЧШЕ ПОЛУЧИЛОСЬ !!
Все - очевидно и понятно.
У нас тут правда ещё в словацких группах одинокие свидетели секты коронавируса продолжают публиковать количество заражённых и выздоровевших в Словакии. Но их информацией — уже никто не интересуется. Большинство — поняли. Обман и надувательство, направленное на совсем другие, гораздо более глобальные вещи, к сожалению!!
PS. Если не получается поделиться — просто копируйте у себя.
Фейсбук

Нормами права по фейковому карантину

Підняли з архіву: ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»

Підняли з архіву: ЗУ «Про правовий режим надзвичайного стану»

В деталях про незаконність введення карантину в Україні

Чи законно був введений карантин?

Багнет Нації: підводимо риску щодо першої хвилі штучного карантину – матеріали для суду

Анонс другої хвилі «жорстокого» карантину, в контексті гібридного геноциду

На вас складають протокол про порушення карантину. Що робити?

На вас складають протокол про порушення карантину. Хто, складає?

Коронавірус: Реальна статистика смертності викриває карантин абсурду



Фінансову підтримку діяльності громадського об’єднання ГО «Багнет Нації» можна здійснити переказом на картку ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш вагомий внесок у відновлення конституційного устрою України!

4 коментарі:

  1. Г-н Ли недавно помог нам с ссудой, которую мы использовали для расширения нашего бизнеса. Процесс был потрясающим! Он часто связывался с нами, чтобы проверить и сообщить нам о том, что происходило во время погашения кредита. Он был дружелюбным и доступным и всегда мог прояснить наши вопросы. У нас был такой отличный опыт работы с Беном !!
    Свяжитесь с кредитным специалистом Беном Ли Электронная почта: 247officedept@gmail.com Whats-App: + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити
  2. В США есть решение суда в котором должник взявший кредит в банке доказал, что эти деньги банку не принадлежат и выиграл СУД! Тоже самое происходит во всех банках мира! Так что Бен Ли Багнету Нации до БЕНА!

    ВідповістиВидалити
  3. я не міг би закрити свій перший дім без пана Бенджаміна Лі! Бенджамін та його команда пішли мені за цією угодою. він з легкістю впорався з моїм дуже жорстким поворотом і завжди був мені доступний, коли у мене були запитання (і в мене було багато), навіть коли він був далеко від офісу, що я дуже вдячний! він зі своєю командою впорався з багато продавців в останню хвилину і невтомно працював, щоб переконатись, що я можу закрити до закінчення терміну моєї оренди (і моєї допомоги на перший внесок). Містер Бенджамін - надзвичайно обізнаний кредитний офіцер, ввічливий і терплячий. Я пройшов кілька пропозицій щодо нерухомості до моєї остаточної покупки, і Бенджамін був там, щоб допомогти з кожною з них, часто координуючись із моїм агентом за лаштунками. я відчував підтримку протягом усього процесу. завдяки Бенджаміну та невтомним зусиллям його команди, я тепер пишаюся власником будинку! я закликав би вас розглянути питання про відпуск Бенджаміна Бріеля для будь-якої позики. пан, Бенджамін Лі контактна інформація. через WhatsApp + 1-989-394-3740 електронною поштою - 247officedept@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  4. Выражаю огромную благодарность компании займ под залог автомобиля за консультацию. В МФО быстро получила нужную сумму. Деньги мигом. Спасибо.

    ВідповістиВидалити