- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 31 грудня 2016 р.

Продовжуєте платити податки? Тоді, ця інформація для вас! (приватні податкові Дніпра + Bonus:)

Серед персонажів на малюнку – жодного гаранта Конституції.
Це так, до слова, аби памятати, хто в Україні впроваджував геноцид. Пам’ятаймо!
Сьогодні, сотні тисяч ФОПівців по всій країні офіційно припиняють свою підприємницьку діяльність, вистоюючи довжелезні черги в «податкових» різних рівнів. А чи задавалися коли небудь ці фізособи-підприємці питанням: а кому вони сплачують податки і куди вони (податки) ідуть?

Довідка:
Бюджетний кодекс України стаття 2. Бюджети місцевого самоврядування - бюджети територіальних громад (юридичних осіб публічного права) сіл, їх об'єднань, селищ, міст (у тому числі районів у містах).

Ми продовжуємо знайомити читачів даного ресурсу з даними проекту «B2BToday.com.ua» , який являє собою глобальну інформаційну систему здебільшого українських компаній і підприємств. В рамках проекту зібрана інформація по більш ніж півтора мільйонам українським юридичним особам, представлена на порталі в вигляді зручних рубрикаторів.      
   Давайте з’ясуємо форму власності «державних податкових інспекцій» Дніпра і області...

   Більш детально на сайті: «B2BToday.com.ua», а також в матеріалі ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ЗАДЗЕРКАЛЛЯ


Матеріали по темі:

Приватні силовики і фіскали Дніпра та області (скріншоти)

Приватні комунальні установи Дніпра

ПРИВАТНІ СУДИ ДНІПРА (скріншоти)


Приватна медицина, освіта, наука та багато чого іншого. Дані поДніпру та області (скріншоти)

Приємного перегляду…

















Bonus:




9 коментарів:

  1. Скинь шаблон запросов и заявку о отказе оплаты налогов в связи с отсутствием законного получателя . у меня в компе где-то лежат но щас не найду . знаю что уже много так сделало .

    ВідповістиВидалити
  2. Систем В2ВToday.com.ua де розміщена ця інформація, може використовуватись як доказ у офіційних документах?

    ВідповістиВидалити
  3. Доброго дня! У вас пророблена колосальна робота, і мені дуже приємно що ще є такі спеціалісти які намагаються відстоювати права громадян, спеціалісти, які хочуть навчити інших відстоювати свої права, але на мою думку офіційним сайтом, з якого отримувати офіційну інформацію є виключно https://usr.minjust.gov.ua/.

    ВідповістиВидалити
  4. Доброго дня! Дуже актуальним є питання подання заяви про відмову сплачувати податки у зв'язку з відсутністю законного отримувача. Можете надати зразок?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. вам вдалося подати заяву та щось зробити, подiлiться, будь-ласка

      Видалити
  5. хтось має заяву? взагалі чи є така практика?

    ВідповістиВидалити
  6. В статье неактуальная информация (до 2013г) при написании в 2016 следовало бы использовать актуальную.
    Актуально здесь
    https://youcontrol.com.ua/contractor/?id=6265216

    ВідповістиВидалити
  7. Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де можна отримати консультацію звичайному громадянину щодо цього питання (відмови від сплати налогів)?

    ВідповістиВидалити