- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 30 січня 2016 р.

Roshen випускає шоколадки із зображенням Путіна

Липецька кондитерська фабрика Roshen, що належить Петру Порошенку, налагодила випуск шоколаду із зображенням президента Росії Володимира Путіна. У серію «Президент» увійшли шоколад «Ніжний», «Гіркий», «Добрий».

Шоколадки «Президент», на яких зображена серія картин художника Олексія Сергієнка, присвячених президенту Російської Федерації Володимиру Путіну, випускаються в Росії вже більше року. Спочатку випуском шоколаду «Президент» займалося підприємство Шокобокс, що випускає також набори тематичного шоколаду і шоколадки з фотографією замовника.

«Купуючи цей шоколадний набір, ви піднімаєте ВВП країни!» - Переконують виробники.

Після того, як «президентська шоколадка» отримала величезну популярність в роздрібних мережах, до її випуску приступила липецька кондитерська фабрика Roshen, що належить президенту України Петру Порошенку.


Нагадаємо, Петро Порошенко став єдиним великим бізнесменом країни, чий бізнес в 2015 році не постраждав від складної економічної ситуації в Україні. Крім того, він не виконав свою передвиборну обіцянку продати шоколадний бізнес в Росії, а також ручне ЗМІ – 5-й канал після перемоги на президентських виборах.


Немає коментарів:

Дописати коментар